Apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva 2019 laureātu apbalvošanas ceremonija notiks šī gada 3. septembrī pulksten 18 VEF kultūras pilī. Ziņas

Apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva 2019 laureātu apbalvošanas ceremonija notiks šī gada 3. septembrī pulksten 18 VEF kultūras pilī.

Pirmdiena, 2 septembrī, 2019

“Būvindustrija meklē un novērtē godprātīgos profesionāļus, kuri ir kā pamatakmeņi un uz kuriem turas nozare. Būvniecībā sīkumu nav, tāpēc apbalvošanas ceremonijā tiek sumināti ne vien labākie speciālisti, bet arī tādi, kurus ikdienā pat neievērojam – tik profesionāli viņi strādā. Mēs ļoti bieži runājam par būvēm, paužam viedokli, nepatiku vai sajūsmu, taču tās visas radījis cilvēks. Pasūtītājs. Arhitekts. Konstruktors. Inženieris. Ražotājs. Piegādātājs,” saka Latvijas Būvinženieru savienības valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Straume.

 

Par mūža ieguldījumu būvindustrijā šogad tiks apbalvoti:

Jānis Krastiņš, Dr. habil. arch, RTU Arhitektūras fakultātes Arhitektūras vēstures un teorijas katedras profesors,

Andris Krēsliņš, RTU Būvniecības un inženierzinātņu fakultātes Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas institūta Siltuma inženierijas un tehnoloģijas katedras vadošais pētnieks,

Ija Niedole, „IMINK” un „IMINK1” valdes locekle,

Sergejs Gridņevs, “TILTS” valdes priekšsēdētājs,

Andrejs Magaznieks, “Būvalts R” valdes priekšsēdētājs,

Jevgenijs Demins, “LNK Industries” būvdarbu vadītājs.

Kuri pretendenti saņems balvu kategorijā “Gada inženieris’’ un ‘’Gada arhitekts” – to uzzināsim ceremonijā!

Balvai pieteikto materiālus pētīja un lasīja 40 vērtētāji, atzīstot – visi pretendenti ir īpaši zinoši, atbildīgi un profesionāli. Bija iedvesmojoši klātienē tikties ar tik daudziem izciliem profesionāļiem un uzzināt daudz jauna. Sabiedrības balsojumā par kandidātiem mājaslapā lielabalva.lv šogad reģistrēti 15 736 balsojumi, nosakot simpātiju balvu saņēmējus.

 

Būvindustrijas lielās balvas ceremoniju organizē Latvijas Būvinženieru savienība sadarbībā ar citām profesionālajām nevalstiskajām organizācijām.

“Būvindustrijas lielā balva 2019” notiek, pateicoties ģenerālsponsoram SIA “BAUROC”, sponsoriem: SIA „KNAUF”, SIA “PERI”, SIA “PAROC”, AS “SKONTO GROUP”, SIA “M.S. AQUA “ (Thermowhite), SIA “VELUX Latvia”, SIA “STIKLA SERVISS”, kā arī atbalstītājiem: SIA “RERE GRUPA”, SIA „SAKRET”, „Ramirent Baltic” AS Rīgas filiāle, SIA “CMB”, SIA “TENAX PANEL”, un mediju partneriem: building.lv, abc.lv, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, “Būvinženieris”, “Laiks Mājai”.

 

Kontaktpersona medijiem: Antra Ērgle, žurnāla ‘’Būvinženieris’’ redaktore, tālrunis 29538464, epasts antra.ergle@gmail.com.

Vairāk informācijas: lielabalva.lv.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 21 diena portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē