Ierobežos satiksmi vairākās Rīgas ielās Ziņas

Ierobežos satiksmi vairākās Rīgas ielās

Ceturtdiena, 22 augustā, 2019

No šodienas saistībā ar ceļu seguma atjaunošanas darbiem un vidējā spiediena gāzesvada avārijas remontdarbiem tiks slēgta satiksme Slokas ielas, posmā pie zemes gabala Slokas ielā 86, un Mazajā Nometņu ielā, posmā no Kokles ielas līdz Liepājas ielai, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore Aira Šmelde.

No šodienas līdz 27.augustam saistībā ar ceļa seguma atjaunošanas darbiem slēgs satiksmi Slokas ielas posmā pie zemes gabala Slokas ielā 86 un darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma. Transportlīdzekļu piebraukšana tiks nodrošināta tikai slēgtajā posmā dzīvojošajiem, kā arī uzņēmumu darbiniekiem un apmeklētājiem.

Savukārt saistībā ar vidējā spiediena gāzesvada avārijas remontdarbiem no šodienas plkst.8 līdz 23.augusta plkst.17 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mazajā Nometņu ielā, posmā no Kokles ielas līdz Liepājas ielai.

Arī šajā posmā darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas Mazās Nometņu ielas slēgtajā posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis, informēja Šmelde.

Ziņas un publikācijas topas sadarbība ar būvniecības namu "Kurši"! Īstie būvmateriāli: www.kursi.lv .

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 23 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē