Starlex Real Estate kā ekskuzīvs projekta pārstāvis un koncepcijas izstrādātājs uzsāk biroju iznomāšanu jaunā biroju centrā Riverside Offices Ziņas

Starlex Real Estate kā ekskuzīvs projekta pārstāvis un koncepcijas izstrādātājs uzsāk biroju iznomāšanu jaunā biroju centrā Riverside Offices

Trešdiena, 24 jūlijā, 2019

Šobrīd biroja ēkā norit renovācijas darbi un pēc renovācijas ēka atbildīs B+ klases biroju ēkai. Vēl šobrīd ēku iespējams iznomāt gan pilnā tās apjomā, gan pa stāviem.

Nedaudz par objekta vēsturi – māja ir postmodernisma arhitektūras paraugs, ko 1970.gadu beigās projektējis arhitekts Juris Skalbergs projektēšanas institūta «Agroprojekts» vajadzībām.

Pēc 1991.gada ēka tika privatizēta un turpmākos gados ēka tika iznomāta dažādiem tā laika pirmajiem Latvijas uzņēmumiem, līdz ar to ēka uzskatāma kā viena no pirmajām klasiskajām biroja ēkām pēc neatkarības atgūšanas.

1994.gadā ēkas 1.stāvā tika atklāts pirmais autosalons “Honda” Latvijā un jau tā pirmajā darbības gadā tika pārdotas 67 automašīnas.

90.gadu beigās par ēkas enkurnomnieku kļūst starptautiskais uzņēmums “Phillips” uz ēkas jumta izvietojot ļoti labi redzamo logo, līdz ar to turpmākos gadus daudzi ēku dēvē par “Philips” ēku. Arī šobrīd piedāvājam enkurnomniekam izvietot logo uz ēkas jumta.

 

2008. gadā ēkai mainījās īpašnieki un tajā tika plānota viesnīca, bet dažādu apstākļu dēļ šī ideja nerealizējās. Kopumā ēkas stratēģiskā novietojuma un lielisko skatu pār Daugavu dēļ, tā visos laikos bijusi pieprasīts objekts, un jau esošie īpašnieki pieņēmuši loģisku un vēsturiski pamatotu lēmumu, atjaunojot objektu par mūsdienu prasībām atbilstošu un modernu biroju ēku.

Renovēta biroju ēka ar fantastiskiem skatiem pār  Daugavu un pilsētas panorāmu.

Ēkā būs pieejamas modernas un plašas B+ klases biroju un tirdzniecības telpas, kas nomniekiem tiks nodotas ar gala apdari, paredzot iespēju telpas un plānojumu pielāgot nomnieka vajadzībām. Pēdējos stāvos zonas networkingam, katrā stāvā neliels balkons ar skatu uz Daugavu. Autonoma gāzes apkure, modernas inženiertehniskās komunikācijas, 5 ātrgaitas lifti, ventilēšana un kondicionēšana. Pie ēkas un iekšpagalmā paredzētas autostāvvietas. Šobrīd norit rekonstrukcijas darbi un tiek uzsākta nomnieku piesaiste. Ekspluatācijā nodošanas termiņš - 2019. gada rudens.

Ēka atrodas stratēģiski izdevīgā vietā lielāko tiltu tuvumā un ērtu piekļuvi no visiem rajoniem, sakārtota promenāde, pieejami visi pilsētas sabiedriskie transporta veidi, 15 minūšu brauciena attālumā lidosta “Rīga”, 10 minūšu gājiena attālumā Vecrīga, Stacija un Autoosta.

Starlex Real Estate uzņēmuma vadītāja Egīla Smilktiņa komentārs:  “No dažādiem potenciālajiem nomniekiem esam dzirdējuši, ka Rīgā parādās aizvien vairāk kvalitatīvu un modernu A klases biroju ēku, bet trūkst modernu B klases biroju ēku ar “odziņu”.

Tad nu lūk, izstrādājot ēkas koncepciju esam padomājuši par īpašām gala nomnieku prasībām un ērtībām atrodoties radošā, un tajā pat laikā moderā vidē, līdz ar to kopīgi ar ēkas īpašniekiem esam paredzējuši gan koplietošanas terases ēkas 7.un 8.stāvā, gan modernu konferenču zāli ar ietilpību līdz 200 cilvēkiem, plašu un greznu foajē, ekskluzīvu liftu no iekšpagalma puses, ko varēs izmantot tikai uzņēmuma vadība, lai nokļūtu konkrēti savā birojā vai kabinetā. Savukārt ēkas lieliskā atrašanās vieta nomniekiem ļaus baudīt romantiskus skatus pār Daugavu un Vecpilsētu. Šo ēku tiešām uzskatām par unikālu un konkrētajā segmentā īsti neredzam tai konkurentus.”

Uzņēmums Starlex Real Estate ir pilna pakalpojumu klāsta nekustamā īpašuma kompānija, kas nodarbojas ar visa veida starpniecību, konsultāciju un investīciju pakalpojumiem.

Par "Riverside Offices" biroja centra telpu nomu var sazināties ar uzņēmuma "Starlex Real Estate" pārstāvjiem -  Artūru Lazdiņu, Tālrunis: +371 29223330, e-pasts: arturs.lazdins@starlex.lv un Oskaru Frīdi, Tālrunis: +371 29352652, e-pasts : oskars@starlex.lv

Sīkāka informācija  - www.riversideoffices.lv

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 23 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē