Jaunā daudzfunkcionālā Steel sērija! Ziņas

Jaunā daudzfunkcionālā Steel sērija!

Piektdiena, 26 jūlijā, 2019

Laukumi.lv seko līdzi laikam  un tendencēm, lai saviem klientiem sniegtu pašu labāko. Mūsu darbības laikā esam novērojuši, ka klientu vēlmes un prasības aug, tāpēc mēs meklējam risinājumus un alternatīvas, lai pielāgotos aktuālajām tirgus prasībām. Ja agrāk netika pievērsta tik liela uzmanība tādiem raksturlielumiem kā “drošība”, “dzīvotspējīgs produkts” vai “daudzfunkcionalitāte”, tad šobrīd tie ir ļoti svarīgi aspekti izvēloties rotaļu kompleksu bērnu laukumiņam. “Laukumi.lv” ir lieliska sadarbība ar rotaļu laukumu iekārtu ražotāju “Vinci-Play”, kas jau līdz šim ir piedāvājis ļoti gaumīgus, daudzfunkcionālus un kvalitatīvus rotaļuelementus bērniem. Visi "Vinci Play" produkti atbilst EN standartam: 1176-1:2017, kas nozīmē, ka šie rotaļu laukumi ir droši bērniem un nerada savainošanās risku. 

           Šajā sezonā “Laukumi.lv” ir  lepni paziņot, ka papildinājuši savu produktu klāstu ar vēl izturīgākiem, vēl kvalitatīvākiem un vēl funkcionālākiem rotaļu kompleksiem. “VinciPlay” jaunā divu veidu metāla sērija dizaina ziņā ir klasiska un izsmalcināta. Izvēloties šīs sērijas produktus, mēs varam galvot, ka Jūsu rotaļu laukums izskatīsies gaumīgi un estētiski. Ja runa ir par rotaļu laukuma materiālu izvēli, tad klienti parasti apjūk, jo izvēle ir liela, taču ilgmūžības ziņā nekas nav pielīdzināms metālam. Augstas kvalitātes nerūsējošs tērauds vai pulvekrāsots/cinkots metāls nodrošina gandrīz trīs reizes lielāku lietošanas ilgumu nekā koka vai plastikāta rotaļu iekārtām. Populārs maldīgs priekšstats ir, ka metāla rotaļu iekārtas ir bīstamākas par citu materiālu ražojumiem. Tā noteikti nav taisnība. Metāls ir tikpat drošs kā koks vai plastmasa, ja tos uzstāda un uztur pareizi. Lielākā daļa metāla virsmas tiek pārklātas ar pārklājumu, kas palīdz regulēt virsmas temperatūru karstās dienās.

Paturpinot vairāk par jauno “VinciPlay” metāla sēriju, šie rotaļu elementi ir aprīkoti ar vēl vairāk funkcijām, kas nav pieejamas standarta rotaļu kompleksos, piemēram, bungām un dažādiem rāpšanās elementiem. “VinciPlay” ir atraduši nestandarta pieeju, kā rotaļu iekārtu padarīt interesantu un pieejamu visām vecuma grupām. Kamēr lielākie bērni rāpjas pa virvēm, tikmēr mazie var spēlēties ar skaitāmajiem kauliņiem vai uzspēlēt bungas.  Tas, mūsuprāt, ir liels pluss, izvērtējot atrakcijas iegādi. Lielākoties rotaļu kompleksi iedalās noteiktās vecuma grupās, kad mazākajiem lietotājiem parasti nav ko darīt pie atrakcijas, kas ir paredzēta lielākajiem bērniem, un otrādi. Turpretim mēs esam padomājuši, lai mūsu piedāvājuma klāstā būtu “universāli” rotaļu komleksi, kuri ir piemēroti dažāda vecuma grupu bērniem. 

            Mēs ,“Laukumi.lv", ļoti rūpīgi izvēlamies, ar kādiem ražotājiem sadarboties un kādu produkciju piedāvāt mūsu klientiem. Jaunā “VinciPlay” sērija noteikti iekaros to klientu sirdis, kuriem ir svarīga kvalitāte un produkta ilgtspēja. 

            

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 gadu 1 mēnesis 10 dienu portālā
Bija online 24 novembrī 15:22
Meklētājs būvniecības nozarē