Jēkabpilī pašvaldība līdzfinansēs 10 000 eiro labākajam publiskās teritorijas labiekārtošanas projektam Ziņas

Jēkabpilī pašvaldība līdzfinansēs 10 000 eiro labākajam publiskās teritorijas labiekārtošanas projektam

Trešdiena, 3 jūlijā, 2019

Jēkabpils iedzīvotāji līdz 15.jūlijam aicināti iesūtīt idejas pilsētas publiskās teritorijas labiekārtošanai, un labākā iecere tiks īstenota, ieguldot pašvaldības līdzekļus 10 000 eiro apmērā, aģentūra LETA uzzināja Jēkabpils pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir aicināt iedzīvotājus līdzdarboties un iesniegt idejas jaunam priekšlikumam pilsētas publiskās teritorijas labiekārtošanai vai uzlabošanai. Konkursa laikā var pieteikt objektus, kuru būvniecība varētu tikt īstenota Jēkabpils administratīvajā teritorijā, kuri ir saistīti ar pilsētas publiskās teritorijas labiekārtojuma uzlabošanu un sniedz labumu pēc iespējas plašākai sabiedrībai. Tā var būt publiski pieejama atpūtas un sabiedriskā zona, kā arī kultūrvēsturisku objektu atjaunošana un labiekārtošana, bērnu rotaļu, sporta un aktīvās atpūtas objektu izveide un pilnveidošana. Tāpat var pieteikt jaunu vides objektu vai veikt citas investīcijas publiski pieejamā infrastruktūrā un sabiedriski nozīmīgu problēmu risināšanai.

Pieteikumā pašvaldībai jānorāda īss idejas apraksts par objektu, sasniedzamās mērķauditorijas raksturojums, shematisks plāns ar objekta novietojumu pilsētā, vietas fotofiksācija. Ja iespējams, projektam jāpievieno arī skices, attēli, rasējumi.

Pēc žūrijas vērtējuma sabiedrībai balsošanai tiks nodoti trīs labākie darbi, no kuriem tiks izraudzīts viens objekts, kurš tiks realizēts pilsētvidē. Finansējums 10 000 eiro apmērā paredzēts viena projekta realizēšanai.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē