Jūnija otrajā pusē notiks Ziņas

Jūnija otrajā pusē notiks "Magnetic Latvia" biznesa forums Uzņēmums 3D

Trešdiena, 29 maijā, 2019

Jūnija otrajā pusē kultūras centrā "Siguldas devons" notiks Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotais biznesa forums par uzņēmumu attīstības iespējām plašākā mērogā jeb uzņēmējdarbības "Scale-up", aģentūru LETA informēja LIAA.

LIAA atgādina, ka uzņēmējdarbības posmu, kurā uzņēmēji riskē, piesaista papildu investīcijas, paplašina klientu loku un tirgu, strādā ar uzņēmuma komandu tā, lai savu darbību izvērstu plašāk un sasniegtu vairāk, sauc par "Scale-up". Tādējādi uzņēmumi var kļūt par nopietniem konkurentiem un atpazīstamiem līderiem.

Forumā uzstāsies veiksmīgu Latvijas uzņēmumu pārstāvji, kuri guvuši ievērojamus panākumus, dažādu nozaru eksperti, kā arī LIAA pārstāvji, sniedzot praktisku informāciju par dažādām uzņēmumu attīstības iespējām.

Pasākumā uzstāsies Beļģijas eksperts līderības, biznesa stratēģiju un inovāciju jautājumos Lars Sudmans, kurš ir palīdzējis vairākiem "Fortune500" uzņēmumiem mainīt to darbības stratēģiju, lai tās veiksmīgāk sasniegtu izvirzītos mērķus. Sudmans forumā sniegs prezentāciju par to, kas īstenībā ir līderi, kādas ir līderu slēptās prasmes un kā tās izmantot biznesa attīstībā no jebkura aspekta.

Pasākumā varēs dzirdēt arī ASV uzņēmuma "TBC International" prezidenta un īpašnieka, kurš nopietni darbojas ar Baltijas uzņēmumu attīstību Eiropā un ASV, Maikla Brīna praktiskus ieteikumus.

Papildu prezentācijām, diskusijām un interaktīvām sesijām uz galvenās skatuves, norisināsies vairākas paralēlās sesijas - meistarklases, tikšanās ar LIAA pārstāvjiem ārvalstīs, kā arī būs iespēja salīdzināt sava uzņēmuma inovāciju līmeni ar citiem Eiropas uzņēmumiem.

LIAA informē, ka forums ikvienam uzņēmējam ļaus papildināt savas zināšanas sfērās, kas visbiežāk aizkavē uzņēmuma attīstību, sniegs praktisku informāciju tiem, kuri jau ir gatavi izvērst savu darbību, un tiem, kuriem nepieciešams neliels grūdiens un iedvesma nākamajam, iespējams, nozīmīgākajam startam.

Pasākums notiks 18.jūnijā, kultūras centrā "Siguldas devons", Pils ielā 10, Siguldā un sāksies plkst.10.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē