Bijušajās Zara telpās Tērbatas ielā turpmāk būs arī biroji Ziņas

Bijušajās Zara telpās Tērbatas ielā turpmāk būs arī biroji

Trešdiena, 27 martā, 2019

Telpas Tērbatas ielā, kur līdz šim atradās apģērbu veikals Zara, plānots dalīt divās līdz četrās tirdzniecības zonās ar atsevišķām ieejām no Tērbatas un/vai Lāčplēša ielas, bet otrajā stāvā ierīkot biroju telpas.

Līgums ar SIA Apranga LV , kas pārstāv arī zīmolu Zara, beidzās 2018 gada 21 decembrī. Esam pateicīgi šim uzņēmumam par līdzšinējo salīdzinoši veiksmīgo sadarbību. Šķīrāmies, saglabājot draudzīgas attiecības un novēlot viens otram veiksmi turpmākajos projektos. Februārī tika saskaņots projekts, kas paredz pirmā stāva telpas dalīt divās līdz četrās tirdzniecības zonās ar atsevišķām ieejām no Tērbatas un/vai Lāčplēša ielas. Otrā stāva telpas tiks paredzētas un iznomātas ofisu vajadzībām. Tas ļaus kopējos ieņēmumus no konkrēto telpu iznomāšanas palielināt par 40%. Pašlaik ir noslēgts līgums par telpu pārbūvi un pielāgošanu minētajam izmantošanas mērķim.

Ofisa platībām jau pieteicies nopietns potenciālais nomnieks, ar kuru notiek pārrunās par iespējamu sadarbību, taču vienlaikus tiek izskatīti arī citi piedāvājumi. J.Brants cer, ka līdz ar telpu pārbūves beigām maijā, jūnijā telpās būs arī jauns nomnieks.

Sarežģītāk ir ar pirmā stāva potenciālajiem nomniekiem, jo patreiz vēl neredzam kandidātu vidū labu un spēcīgu potenciālo sadarbības partneri. Taču laiks mums ir, telpu remontam jebkurā gadījumā būs jāatvēl vismaz divi mēneši. Mūsu līdzšinējā pieredze rāda, ka steiga šādās situācijās nav vietā. Noteikti mēģināsim atrast nomnieku pēc atpazīstamības un stabilitātes līdzvērtīgu iepriekšējam šo telpu nomniekam. Nav izslēgts, ka tā darbības veids nebūs apģērbu tirdzniecība, bet, iespējams, sabiedriskā ēdināšana vai kas cits.

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 15 dienu portālā
Bija online 07 aprīlī 18:12
Meklētājs būvniecības nozarē