Izstādes Māja 2018 apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar kompānijas Reaton plašo preču sortimentu Komercinformācija

Izstādes Māja 2018 apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar kompānijas Reaton plašo preču sortimentu

Otrdiena, 6 martā, 2018

SIA “REATON, LTD” ir viens no lielākajiem Latvijas daudznozaru uzņēmumiem, kas izstādē sniegs iespēju iepazīties ar plašu preču sortimentu, kā piemēram: 

1. Rasch Textil ir viens no retajiem tekstila tapešu ražotājiem, kam ir liela daudzu gadu pieredze šajā jomā. Tekstila tapešu pamatsastāvā ir dabīgie materiāli, kas nav gludi, bet ir unikāli. Pavedieni, vai šķiedras var būt dažāda biezuma un krāsas, tomēr tie savā starpā harmonē un rada unikālu dizainu. Zīmols Rasch drosmīgi eksperimentē un nosaka jaunus standartus tapešu izveidošanas mākslā. Savus mūsdienīgos un neparastos dizainus, kuri balstās uz gadsimtu tradīcijām, Rasch rada četrās starptautiskās dizaina studijās. Kompānija savus produktus piegādā 70 pasaules valstīs, kas ļoti atšķiras kultūrvēsturiskā aspektā un gaumes izvēlē. Pateicoties spēcīgai dizaina komandai, kas strādā dažādās pasaules valstīs, Rasch ir populārs jau vairāk nekā 150 gadus.

Emiliana Parati ir vadošā kompānija, kas jau vairāk nekā 40 gadus pārstāv "Made in Italy" ideju ekskluzīvās produkcijas ražošanā. Inovācija, fantāzija un Itālijas tradīcijas ir pamats uzņēmuma radīšanas filozofijai. Emiliana Parati ir arī oficiālais pārstāvis tādiem pasaules slaveniem zīmoliem kā Roberto Cavalli, Blumarine, Gianfranco Ferre, Valentin Yudashkin un citiem.

2. Flīzes EMIL CERAMICA

Emil Ceramica jaunā kolekcija Tele di Marmo ir ieraudzījusi gaismu pateicoties uzņēmuma vēlmei parādīt marmoru mūsdienīgā risinājumā, izmantojot neparastus formātus, apdari un dekoratīvos elementus Kolekcijas ekskluzīvais dizains, krāsu toņi un iespējamās kombinācijas pārvērš to par īstu mākslas darbu.

3. Akmens masas flīzes ventilējamām fasādēm

Ventilējama fasāde – ideāls risinājums jaunu un renovējamu ēku apdarei. Akmens masas flīzes - tas ir: mūsdienīgs dizains; plašs sortiments; ekoloģiskā un higiēniskā drošība; augsti ekspluatācijas-tehniskie rādītāji; kalpošanas laiks lielāks par 50 gadiem. Reaton LTD sadarbībā ar ražotāju Ceramika Paradyz 2017.gadā realizēja jaunus projektus Rīgā ar akmens masas flīzēm 60x120cm uz VENTILĒJAM FASĀDĒM: viens no tām ir Projekts «Jaunā Teika», Ropažu iela 8, Rīga.

4.Kolekcijas Liberty inkrustācijas esamība santehnikas apdarēs uzlabo, un lieliski iederas klasiskajās, un modernajās vannas istabās.

Liberty līnija ietver sevī arī visas kolekcijas aksesuārus un dažus mēbeļu komponentus, ražotus  ar vienādām inkrustācijām un ekskluzīvām apdarēm.

5. MORE TO SEE 14

Skaņa un gaisma Jūsu vannas istabā. More to See 14 spogulis ar integrētu LED apgaismojuma tehnoloģiju un Bluetooth skaņas sistēmu ļaus Jums baudīt mūzikas skaņas atrodoties vannas istabā. Spoguļi ir pieejami 12 dažādos izmēros sākot no 37 cm līdz 160 cm. Pateicoties energoefektīgajai LED tehnoloģijai, apgaismojuma spilgtumu var ērti pielāgot no silti balta līdz auksti baltajam tonim.

6. Kam nepieciešamas ugunsdrošas koka durvis?

Viens no lielākajiem potenciālajiem pasūtītājiem ugunsdrošajām koka durvīm ar metāla aplodu ir slimnīcas, skolas, lielveikali – sabiedriskas funkcijas ēkas ar lielu noslodzi. Šīs durvis ir neaizstājamas, jo vienlaikus pilda trīs funkcijas – nodrošina ugunsdrošības normatīvu izpildi, ir drošas ekspluatācijā lielas noslodzes gadījumos un ir dizainiski izskatīgas, kas mūsdienu modernajās sabiedriskajās ēkās ir svarīga komponente.

No kā sastāv ugunsdrošās koka durvis metāla kārbā?

No koka un koksni saturošiem materiāliem, kuru sastāvs ir sertificēts, bet netiek atklāts plašākai publikai; metāla kārba ir izgatavota no tērauda.

Vai tās tiešām ir tik izturīgas? 

Izejmateriāli tiek iegādāti no šīs jomas vadošajiem Eiropas ražotājiem. Sertificēti un pārbaudīti ugunsdrošības testu laboratorijā Eiropā ir ne tikai materiāli, bet kopumā visa ugunsdrošo koka durvju metāla kārbas konstrukcija – vērtne, aploda, furnitūra –, jo ugunsnelaimes gadījumā it

visam ir nozīme. Durvju metāla aplodas konstrukcija ir veidota tā, lai novērstu siltuma pārvadīšanu kārbā. Sertificēta un auditēta ir arī “Reaton” koka ugunsdrošo durvju ražotne.

Ar ko atšķiras "Reaton"ugunsdrošās koka durvis? 

Produkts ir dizainiski unikāls un atšķiras no ugunsdrošajām metāla durvīm ar daudzveidīgu iespējamo apdari. Vērtnes var būt krāsotas, finierētas, ar HPL apdari, kā tiek dēvēts augstspiediena apstākļos izgatavotais lamināts. Kā zināms, HPL ir sinonīms ilgmūžīgai kalpošanai un noturībai. Visas ugunsdrošās durvis tiek aprīkotas ar objektu klases furnitūru, un tas

nozīmē, ka tiek izmantota augstvērtīga, ilgtspējīga furnitūra, atbilstoša noslodzei sabiedriskā sektora ēkās.

Vai ir izdevīgi iegādāties šīs durvis? 

Eiropā nav pārāk daudz ražotāju, kuri ir drosmīgi uzņēmušies ugunsdrošu durvju izgatavošanu, turklāt produktus piedāvā par salīdzinoši augstu cenu. “Reaton” produkti funkcionālajā un dizaina kvalitātē neatpaliekot no Rietumos ražotajiem un ir pieejami par 30% mazākām izmaksām, līdz ar to ir interesantāki pasūtītājam.

Priekšrocības 

  • atbilst EI 30 klasei
  • lielākā izturība pret mitruma ietekmi vai mehāniskiem bojājumiem
  • viegli kopjamas
  • metāla kārba nodrošina nesalīdzināmi labākas higiēnas prasības
  • durvju kārba tiek izgatavota no tērauda
  • produkta cena
  • skaņas izolācija 34dB
  • visa konstrukcija ir sertificēta un pārbaudīta ugunsdrošības testos ES akreditētā laboratorijā.

Vairāk informācijas mūsu stendā izstādē MĀJA 1 ĶĪPSALĀ NO 8 līdz 11.martam vai: 

SIA „Reaton, LTD”

Adrese: Čiekurkalna 2.līnija 74, Rīga, Latvija, LV-1026

Тālrunis: +371 67 551 616

e-pasts: reaton@reaton.lv

 

Aivars Litaunieks @aivars_litaunieks
https://www.buvbaze.lv/aivars_litaunieks/
6 gadu 6 mēnešu 23 dienas portālā
Bija online 04 oktobrī 11:48
Meklētājs būvniecības nozarē