Hili Properties iegādājies tirdzniecības centru Dole Ziņas

Hili Properties iegādājies tirdzniecības centru Dole

Piektdiena, 4 janvārī, 2019

Maltā bāzētais nekustamo īpašumu investīciju uzņēmums «Hili Properties» pabeidzis tirdzniecības centra «Dole» iegādi Rīgā.

Trīs stāvus augstajai tirdzniecības centra ēkai ir 8000 kvadrātmetru liela nomas platība, un tajā šobrīd atrodas vairāk nekā 60 nomnieki. Šobrīd ir iznomāti 95% tirdzniecības centra platības, un starp nomniekiem ir lielveikalu tīkls «Rimi», «Olimpic Casino», ātrās ēdināšanas restorāns «Hesburger», kā arī skaistumkopšanas un saimniecības preču veikals «Drogas».

Tirdzniecības centrs «Dole» ir jaunākais papildinājums «Hili Properties» starptautiskajam komerciālo nekustamo īpašumu portfelim, kas ietver nekustamos īpašumus Baltijas valstīs, Rumānijā un Maltā. «Hili Properties» portfelis šobrīd sasniedz 125 miljonus eiro. Uzņēmuma pēdējais nozīmīgais iegādes darījums Baltijā tika īstenots 2015. gadā, kad «Hili Properties» iegādājās deviņus mazumtirdzniecības kompleksus Rīgā un tās apkārtnē.

«Hili Properties» ietilpst Maltā bāzētā uzņēmumu grupā «Hili Ventures». «Hili Properties» portfelī ietilpst specializētas biznesa ēkas, biroja telpas komerciālos rajonos un nekustamie īpašumi, kuros izvietoti ātrās ēdināšanas restorāni.

«Tirdzniecības centra Dole iegāde ir daļa no mūsu plāna paplašināt portfeli strauji augošās pilsētās Baltijā un visā Eiropā, un tam ir stratēģiska nozīme,» norāda «Hili Properties» izpilddirektore Sandra Mūrniece. «Šim īpašumam ir liels potenciāls, un mums ir izstrādāts investīciju plāns, lai palielinātu īpašuma kvalitāti un tādējādi piesaistītu jaunus nomniekus. Mūsu prioritāte, protams, ir saglabāt lieliskas attiecības ar esošajiem nomniekiem, un mēs esam vienojušies, ka pašreizējais pārvaldītājs Linstow Centre Management turpinās sadarboties ar tirdzniecības centra mazumtirgotājiem.»

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē