Liepjājā slēgs ilgtermiņa līgumus par ražotņu celtniecību Ziņas

Liepjājā slēgs ilgtermiņa līgumus par ražotņu celtniecību

Ceturtdiena, 26 oktobrī, 2017

Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas valde pagājušonedēļ atbalstījusi ilgtermiņa nomas līguma slēgšanu ar trīs uzņēmumiem, kuri tuvāko gadu laikā pilsētā plāno celt savas ražotnes, pavēstīja Liepājas SEZ pārstāve Līga Ratniece-Kadeģe.
Ilgtermiņa zemes nomas Virssardzes ielā 11 (platība 50 215 kvadrātmetri) līgumu un vienošanos par apbūves tiesības piešķiršanu uz 45 gadiem SEZ pārvalde slēgs ar SIA "JM Properties", kas Karostā apņēmusies būvēt metāla izstrādājumu ražošanas ēku. Plānotās investīcijas ir 6,1 miljons eiro. "JM Properties" dibināts šā gada maija sākumā ar mērķi būvēt un apsaimniekot ražošanas ēkas 11,1 tūkstošu kvadrātmetru platībā uzņēmuma "Jensen Metal" ražošanas vajadzībām.
Valde lēmusi "JM Properties" piešķirt arī SEZ kapitālsabiedrības statusu. Uz 30 gadiem ilgtermiņa nomas līgumu (zemesgabala platība 15 212 kvadrātmetri) nolemts slēgt ar SIA "Finestra Solution", kas Dūņu ielā 3 būvēs alumīnija un stikla konstrukciju ražotni, savukārt ar biedrību "Kurzemes zvejnieku asociācija" šādu līgumu slēgs par nekustamā īpašuma Ezermalas ielā 7a (platība 5282 kvadrātmetri) nomu. Biedrība tur iecerējusi celt zivju pārstrādes ražotni.

Avots: liepajniekiem.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas