SG Capital iegādājies SWH biroju centru Skanstes ielā Ziņas

SG Capital iegādājies SWH biroju centru Skanstes ielā

Trešdiena, 26 decembrī, 2018

Nekustamā īpašuma fonds SG Capital Partners Fund I KS ir iegādājies SWH Biroju centru Rīgā Skanstes ielā 50, informē uzņēmums.

Biroju centrs sastāv no 8 ēkām ar kopējo iznomājamo platību 40 tūkstoši kvadrātmetru un 850 autostāvvietām. Īpašuma nomnieku vidū ir daudzi pasaulē un Latvijā zināmi uzņēmumi, to vidū, Bayer, AstraZeneca, Ergo, Evry, Webhelp, Inspecta, Merks, Mogo, Citadele filiāle, Valsts Kontrole un daudzi citi.

«Iegādātais īpašums sekmīgi papildina fonda īpašumā esošo Duntes Nami biroju īpašumu (7300m2), kas atrodas blakus. Kopumā tas veido lielāko biroju kompleksu Skanstes ielā un Rīgā kopumā, ar ļoti teicamu infrastruktūru un papildus attīstības iespējām vairāk kā 25,000 kvadrātmetru platībā. Mēs plānojam veikt ievērojamus ieguldījumus biroju centra tālākā darbībā, uzlabojot mūsu nomnieku ērtības un īpašuma kopējo ilgtspēju (BREEAM sertifikācija),» saka Harijs Švarcs, SG Capital Partners valdes priekšsēdētājs.

Aigars Kesenfelds, lielākais SWH Grupas akcionārs: «Pēdējo gadu laikā mēs esam ieguldījuši ievērojamus resursus SWH centra attīstībā, izveidojot to par modernu un mūsdienīgu biroju kompleksu Rīgas centrā. Esam gandarīti, ka mūsu darbu un centra tālāko attīstību pārņems SG Capital profesionāļu komanda.»

SG Capital Partners Fund 1 KS ir Latvijā reģistrēts komerciālā nekustamā īpašuma fonds, kuru pārvalda Finanšu un Kapitāla Tirgus Komisijā reģistrēts alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldītājs SG Capital Partners AIFP. Fonda mērķis ir veikt ieguldījumus naudas plūsmu ģenerējošos īpašumos Baltijā, gūstot ienākumus Fonda ieguldītājiem un uzlabojot īpašumu ilgtspēju. Šī gada laikā Fonds ir iegādājies biroju ēkas Rīgā Brīvības ielā 39 un Duntes ielā 3.

Darījumā no pārdevēja puses piedalījās juridiskais birojs «Fort legal» un nekustamo īpašumu kompānija «Latio». Pircēja juridisko atbalstu nodrošināja juridiskais birojs «Klavins Ellex». Darījuma finansē AS Citadele banka. Darījuma puses ir vienojušas neatklāt darījuma nosacījumu detaļas.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē