Izsludina Jūrmalas pilsētas domes līdzfinansēto sporta projektu konkursu Ziņas

Izsludina Jūrmalas pilsētas domes līdzfinansēto sporta projektu konkursu

Trešdiena, 7 decembrī, 2016

Jūrmalas pilsētas dome aicina piedalīties projektu konkursā, lai saņemtu pašvaldības līdzfinansējumu Jūrmalai nozīmīgu sporta projektu īstenošanai 2017. gadā.

Projektu konkursa mērķis ir sniegt finansiālu atbalstu projektiem, kas sekmē sporta attīstību un tā pieejamību Jūrmalā, veicina iedzīvotāju nodarbošanos ar aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, sekmē Jūrmalas labāko sportistu izaugsmi un meistarību, kā arī sekmē sporta organizāciju, tajā skaitā sporta klubu, veidošanos un darbību.

Tiek atbalstīti projekti šādās kategorijās:

atbalsts sporta pasākumu un sacensību (tai skaitā valstiski un starptautiski nozīmīgu) organizēšanai Jūrmalas pilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā;

atbalsts sporta veidu attīstībai, tostarp individuālo sportistu un sporta klubu darbībai Jūrmalas pilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā.

Piedalīties projektu konkursā un pretendēt uz pašvaldības līdzfinansējuma saņemšanu  var jebkura Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā reģistrēta biedrība, nodibinājums vai fiziskā persona. Ja pretendents ir fiziska persona, projekta iesniedzējam un pašvaldības līdzfinansējuma saņēmējam jābūt juridiskajai personai, kas ir atbildīga par pašvaldības līdzfinansējuma atbilstošu izlietošanu.

 Maksimālais pašvaldības līdzfinansējums vienam projektam  ir 90% no projekta īstenošanai paredzētā finansējuma kopsummas un ne vairāk kā  10 000 eiro. Projekta uzsākšana jāplāno ne ātrāk kā divu mēnešu laikā pēc projektu pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām un projektu īstenošanas laiks ir līdz 12 mēnešiem no līdzfinansējuma līguma noslēgšanas brīža.

Vairāk informācijas par pieteikumu sagatavošanu projektu konkursam var iegūt Jūrmalas pilsētas pašvaldības iestādē “Jūrmalas Sporta servisa centrs” Jomas ielā 17 darba dienās plkst. 9.00–16.00. Kontaktpersonas - Jānis Rāfelds (janis.rafelds@jurmala.lv, 26305035), Agnese Lāce-Tukiša (agnese.lace@jurmala.lv, 20005611).

Pieteikumi konkursam, atbilstoši nolikuma prasībām, jāiesniedz līdz 2017. gada 6. janvāra plkst. 16.00 Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centrā Jomas ielā 1/5 personīgi vai nosūtot pa pastu. Pieteikumu var sūtīt arī elektroniski, ja tas ir parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pasta adresi pasts@jurmala.lv. Viena iesniedzēja  projektu pieteikumu skaits nav ierobežots.

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē