Apreibt no tā cik īstenībā daudz un dažādu šūpoļu ir mums apkārt Aktuālie padomi

Apreibt no tā cik īstenībā daudz un dažādu šūpoļu ir mums apkārt

Trešdiena, 19 septembrī, 2018

Šūpošanās ir ļoti veselīga nodarbošanās, tā sakārto cilvēka enerģētiku, līdzsvaro un mobilizē cilvēku. Šūpoles ir enerģijas uzkrāšanās avots. Šūpoles  ļauj atrauties  no zemes, uztvert ritmu un sirdij  gavilēt. 

Šūpoles ir neatsverama jebkura bērnu vai atpūtas laukuma daļa, jo neviens no šiem laukumiem nav iedomājams bez tām. Šūpoles tiek izbaudītas un izmēģinātas jebkurā vecumā, jebkurā laikā. Tas ir tikai mīts, ka šūpoles ir domātas mūsu pašiem mazākajiem un mīļākajiem. 

Bet vai zināji to, cik dažādas var būt šūpoles un, cik daudz dažādi šūpoļu veidi ir pieejami mums apkārt? Koka, metāla, klasiskas, atsperšūpoles, šūpoles, kas paredzētas diviem, šūpoles, kas paredzētas četriem un pat sešiem, ligzdas šūpoles un vēl daudz citu...

Laukumi.lv piedāvā plašu šūpoļu klāstu, lai iepriecinātu un pārsteigtu ikvienu.

Klasiskās šūpoles

Parasti dzirdot vārdu savienojumu klasiskās šūpoles mēs iztēlojamies iekarinātas šūpoles, kas paredzētas diviem vai vienam cilvēkam, bet vai zināji, ka klasiskās šūpoles var būt paredzētas arī trīs, četriem, pieciem un pat sešiem cilvēkiem vienlaicīgi? Jā, arī tādas ir klasiskās šūpoles. Klasiskās šūpoles pieejamas gan no koka, gan metāla, kā arī ar iespējamiem dažādiem sēdeklīšiem. Šūpoļu sēdekļu komplektācija var būt tik dažāda- klasiskie sēdeklīši, dažādi bērnu sēdeklīši un pat ligzdas šūpoles. Pie klasiskām šūpolēm īpaši jāizceļ ligzdas šūpoles, kas ir kļuvušas ar vien populārākas un pieprasītākas dažādos bērnu un atpūtas laukumos, un tās īpaši iemīļojuši ne tikai bērni, bet arī pieaugušie.

Atsperšūpoles un līdzsvara šūpoles

Ne tikai klasiskās šūpoles ir izplatītas un pieprasītas bērnu un atpūtas laukumos, bet arī atsperšūpoles un līdzsvara šūpoles ir neatsverama laukumu daļa. Atsperšūpoles vairāk paredzētas bērniem līdz 12 gadu vecumam, bet to dažādais dizains piesaistīs ikvienu garāmgājēju un pat pieaugušajam būs vēlme iekāpt un iztēloties sevi kā policistu, kas policijas mašīnā traucas uz notikumu vietu, vai kā jātnieku, kas jāj uz zirga. Atsperšūpoles ir pieejamas dažādu dzīvnieku tēlos, aitiņas, cālīši, gotiņas, sunīši, zirdziņi, kā arī vel dažādos citos tēlos, kā piemēram, policijas un ugunsdzēsēju mašīnas, mocīts, ziediņš, kas paredzēts četriem bērniem reizē un vēl citiem. 

Arī līdzsvara šūpoles pieejamas gan tādas, kur šūpoties var divatā, gan tādas, kur šūpoties var pat četratā, lai pilnībā izbaudītu jautrību.

Laukumi.lv pieejama tik plaša šūpoļu daudzveidība, kas iepriecinās ikvienu. Īpaši jāuzsver arī īpašās vecāku un bērnu šūpoles, kur vecāks var šūpoties kopā ar savu mazo un izbaudīt šos šūpošanas priekus un smieklus kopā. Kā arī ir padomāts par bērniņiem ar īpašām vajadzībām, tāpēc ir pieejamas ne tikai šūpoles, bet arī speciāli šūpoļu sēdeklīši bērniņiem ar īpašām vajadzībām.

Apreibt no tā cik īstenībā daudz un dažādu šūpoļu ir mums apkārt! Ieskaties mūsu mājaslapā un iepazīsties pats ar plašo šūpoļu klāstu!

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 gadu 14 dienu portālā
Bija online 24 novembrī 15:22
Meklētājs būvniecības nozarē