KAS JĀŅEM VĒRĀ JAU BASEINA BŪVĒŠANAS SĀKUMPOSMĀ Būvniecība

KAS JĀŅEM VĒRĀ JAU BASEINA BŪVĒŠANAS SĀKUMPOSMĀ

Piektdiena, 29 janvārī, 2016

Baseina veids.

Nosakiet, vai baseins atradīsies mājas ārpusē vai telpās. Padomājiet, kādā līmenī atradīsies baseina gultne: vai tā atradīsies zem grīdas līmeņa, daļēji iespiežoties gruntī, vai pilnībā būs zem grunts līmeņa.

Baseina dziļums.

Daudz kas ir atkarīgs no vecuma parametriem. Pieaugušajiem būs piemērots 1,5 metrus dziļš baseins, mazuļiem – ne dziļāks par 1 metru.  Var arī paredzēt baseinu, kura dziļums pakāpeniski palielinās, vai arī tā gultne atradīsies divos līmeņos.

Baseina gultnes flīzējums.

Baseina iekšējai apdarei vienmēr izmanto mozaīku vai keramikas flīzes. Bet noteikti jāatceras – pats galvenais ir izvēlēties uguns izturīgu līmi un javu. Savukārt pirms baseina uzstādīšanas ir svarīgi noteikt ūdens un tīrīšanas šķidruma riņķojuma veidu, iespējamo ekspluatācijas slodzi, grunts īpatnības un pārējos parametrus.

Esam uzzinājuši, ka pastāv milzīgs skaits nianšu, kas jāņem vērā, būvējot baseinu. Tāpēc, lai nepalaistu garām detaļas, kā arī būvdarbu beigās saņemtu tieši tādu baseinu, kāds  bija jūsu plānos, jums būtu vēlams vērsties pēc speciālistu padoma.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē