Rīko iedzīvotāju sapulci par ceļa pārbūvi Madlienas pagastā Ziņas

Rīko iedzīvotāju sapulci par ceļa pārbūvi Madlienas pagastā

Svētdiena, 15 jūlijā, 2018

19.jūlijā plkst.18 "Pagastmājā" Ogres novada Madlienas pagastā notiks iedzīvotāju sapulce par ieceri pārbūvēt vietējā autoceļa A1 posmu Aveni-Šūšeni, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Saskaņā ar noslēgto līgumu starp Ogres novada pašvaldību un SIA "Evolution Road" tiek izstrādāts būvprojekts "Madlienas pagasta autoceļš A1 posmā Aveni-Šūšeni". Projekta īstenošanas gaitā paredzēts paplašināt brauktuves platumu, izbūvēt transporta izmaiņas laukumus un nobrauktuves, atjaunot ceļa konstrukciju, kā arī sakārtot autoceļa ūdens novades. Ceļa nodalījuma josla un, iespējams, privātīpašumi, tiks attīrīta no tuvu ceļam augošiem krūmiem un kokiem.

Sapulces mērķis ir iepazīstināt iedzīvotājus ar būvprojekta plānoto risinājumu, uzklausīt viedokli un ieteikumus, apspriest esošo nobrauktuvju nepieciešamību, jaunu nobrauktuvju, grāvju izbūvi, sāngrāvju padziļināšanu, tīrīšanu.

Pašlaik pašvaldība plāno rekonstruēt kopumā četru ceļu posmus Ogresgala, Madlienas un Suntažu pagastos. Plānots, ka pārbūves darbi sāksies 2019.gadā.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē