Svinīgi atklās pirmo mūsdienīgo multifunkcionālo biroju centru Jūrmalā - Citadele biroji Ziņas

Svinīgi atklās pirmo mūsdienīgo multifunkcionālo biroju centru Jūrmalā - Citadele biroji

Otrdiena, 12 jūnijā, 2018

14. jūnijā, svinīgā gaisotnē tiks atklāts Jūrmalā pirmais mūsdienīgais augstākās (A) klases biroju un pakalpojumu centrs - "Citadele biroji", kurā būs pieejamas mūsdienīgas biroja telpas, konferenču zāle, kā arī kopdarba (co-working) telpas. Projektu īstenojis pieredzējušais nekustamo īpašumu pārvaldības un attīstīšanas uzņēmums "Citadele nekustamie īpašumi", bet telpu ekskluzīvo pārstāvību un piedāvājumu tirgū nodrošina premium segmenta nekustamo īpašumu uzņēmums "Baltic Sotheby`s International Realty".

"Citadele biroji" atrodas Jūrmalā, Dzintaros (Meža un Piestātnes ielas krustojumā), un šis projekts kūrortpilsētā ir unikāls, jo tā ir pirmā un vienīgā, mūsdienīgā, A klasei atbilstošā biroju ēka.

Biroja centrs veidots kā ilgtspējīga būve: pārbūvējot trīs stāvu namu, bet nemainot esošos nama apjomus, tika radīta energoefektīva, videi draudzīga ēka, kas atbilst mūsdienu arhitektūras augstajiem standartiem, un vienlaikus papildina Jūrmalas tradicionālo apbūvi un organiski iekļaujas tuvumā esošajā meža un jūras dabas ainavā.

Teritorija ap biroju centru tika labiekārtota, izmantojot rietumvalstu pieredzi līdzīgu objektu projektēšanā: tika atvēlēts pēc iespējas vairāk vietas gājējiem un riteņbraucējiem, teritorijā augošie koki tika saudzēti un saglabāti, kā arī tika ierīkoti gaumīgi apstādījumi, ļaujot potenciālajiem "Citadeles biroju" lietotājiem darboties sakātotā un zaļā vidē.

Jaunajā multifunkcionālajā biroju un pakalpojumu centrā pieejamas mūsdienīgas biroja telpas platībā no 35 m2 līdz 730 m2 (viena stāva ietvaros), tās pielāgojot un izbūvējot atbilstoši katra klienta individuālajām prasībām. Moderni aprīkotā konferenču zālē iespējams rīkot seminārus, konferences u.c. pasākumus vismaz 50 cilvēkiem. Atsaucoties globālajai tendencei, arī "Citadeles biroji" piedāvā biroja telpu un darba vietu īstermiņa nomu kopdarba (co-working) telpās. Gan telpu darbiniekiem, gan apmeklētājiem pieejamas velosipēdu un automašīnu stāvvietas.

Šobrīd jau 30% no telpām ir iznomātas, un tās par savas uzņēmējdarbības mājām izvēlējušies nekustamo īpašumu attīstītāji, vairākas IT kompānijas, to starpā arī pasaulē atpazīstamas, juridiskais birojs, moderna stomatoloģijas klīnika un pilates studija.

"Citadele biroji" īpašniece Anna Barinova: “Birojs ir ne tikai darba vieta, tā ir vide, kurā dzimst idejas, top projekti, aug uzņēmējdarbības veiksmes spēks, vieta, kur bieži vien tiek pavadīta lielākā daļa dienas, tāpēc svarīgi, lai jūsu birojs būtu ērts, mūsdienīgs un atrastos skaistā, ekoloģiski tīrā un iedvesmojošā vidē. Mēs piedāvājam telpu mierīgam un klusam darbam - priežu meža vidū, bet tajā pašā laikā Jūrmalas sirdī. Šeit jūs atradīsiet visu, kas nepieciešams Jūsu ērtībai un labsajūtai, lai darbs ritētu raiti. Mēs nodrošinām individuālu pieeju katram klientam, lai varētu piedāvāt tieši jūsu vēlmēm visatbilstošāko risinājumu."

"Citadele biroju" telpu ekskluzīvā pārstāvja, "Baltic Sotheby`s International Realty" pārdošanas direktore Līga Kohtanena: "Jūrmalai jau sen bija ļoti nepieciešamas jaunas biroju ēkas un biznesa centri. Jaunā, multifunkcionālā biroju ēka "Citadele biroji" ir pirmā šāda līmeņa biroju ēka pilsētā, kas tās nomniekiem piedāvās mūsdienīgu darba vidi un mudinās realizēt savas biznesa idejas. Kūrortpilsēta pie sevis vilina ne tikai atpūtniekus, šeit gan pastāvīgi, gan īslaicīgi dzīvo daudz uzņēmīgu cilvēku ne tikai no Latvijas, bet arī no citām valstīm. Tā vietā, lai biznesa darīšanas kārtotu galvaspilsētā, lieki tērējot laiku, dodoties turp un atpakaļ, tagad to būs iespējams veikt tepat, uz vietas, Jūrmalā. Sakārtotā infrastruktūra, mūsdienīgas, augstākās klases līmenim atbilstošās telpas un ērtā atrašanās vieta, zaļā vide noteikti nodrošinās šī projekta konkurētspēju, piesaistot aktīvus un darboties gribošus uzņēmējus."

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 13 dienu portālā
Bija online 07 aprīlī 18:12
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas