PADOMI: 6 padomi kā uzlabot atmosfēru mājās vai darba vietā Aktuālie padomi

PADOMI: 6 padomi kā uzlabot atmosfēru mājās vai darba vietā

Pirmdiena, 28 maijā, 2018

1. Novieto telpā telpaugus un kristālus enerģijai

Telpaugi labi veicina gaisa apmaiņu, savukārt, kristāli ir zināms, ka izplata pozitīvu enerģiju un uzsūc negatīvo. Piemēram, tu vari izmantot sārto kvarcu, lai izstarotu mīlestību vai ametistu lai absorbētu negatīvo enerģiju. Noteikti ik pa laikam attīri kristālus no uzkrātās negatīvās enerģijas, dažas minūtes turot zem tekoša ūdens vai izliekot ārā pilnmēnesī.

2. Padari apkārtni košāku 

Bagātīgas, piesātinātas krāsas ienes siltumu un mīlestību tavās mājās. Tumši sarkana ir īpaši labvēlīga tām mājas vai biroja daļām, kurās tu parasti satiec cilvēkus. Baltais ienesīs daudz pozitīvas enerģijas, kamēr melnais absorbēs negatīvo. Tomēr neizmanto pārāk daudz baltā (tas var būt pārāk stimulējošs), un ja tev patīk melnā krāsa savās mājās, līdzsvaro to ar papildus gaišu krāsu izmantošanu.

3. Saules gaisma telpās

Saules gaisma ir tiešākais dabiskas pozitīvās enerģijas avots. Kā arī ja logu atversiet un ielaidīsiet svaigu gaisu, tas dos papildus možu garastāvokli.

4. Novieto telpā mīkstas sedziņas, pārklājus, ērtus dīvānus un krēslus

Vietas, kuras piedāvā ērtību, rada labāku atmosfēru. Pārliecinies, ka sēdēšanai paredzētās vietas tavās telpās ir ērtas un aicinošas, nevis cietas un sterilas.

5. Izmanto patīkamus, bet vieglus aromātus

Dedzini aromātiskās sveces vai vīraku, lai nodrošinātu patīkamu sajūtu savās telpās, it īpaši tad, kad uzņem viesus. Nepatīkami vai uzbāzīgi aromāti ir atgrūdoši, tāpēc pievērs uzmanību telpas smaržai!

6. Varbūt der, ko izmēģināt no Fen Šui

Fen Šui ir sena ķīniešu māksla un zinātne, kā ar krāsu un objektu izvietojuma palīdzību nodrošināt pēc iespējas labāku enerģijas plūsmu telpā. Tā nav zaudējusi savu popularitāti, joprojām iekārtojot māju pēc fen šui, piesaistīsiet labāku enerģiju, pozitīvākas domas.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē