Bernātos par 98 952 izbūvēs universālu sporta laukumu Ziņas

Bernātos par 98 952 izbūvēs universālu sporta laukumu

Sestdiena, 5 maijā, 2018

Liepājas pašvaldībai piederošās sporta bāzes "Draudzība" teritorijā Nīcas novada Bernātos par 98 952 eiro plānots izbūvēt multifunkcionālu sporta laukumu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Bernātu aktīvās atpūtas laukumu atjaunošanas projekta otrajā kārtā paredzētos darbus veiks Liepājas uzņēmums SIA "A-Land", kas iepirkuma konkursā izraudzīts starp četriem pretendentiem. Sporta bāzes "Draudzība" teritorijā plānots izveidot iedzīvotājiem atvērtu, publiski pieejamu universālu sporta laukumu, ko iespējams pielāgot dažādām sporta spēlēm, kā arī iegādāties pārvietojamus basketbola grozus un tenisa laukuma tīklu komplektu. Sporta laukuma norobežošanai un drošības apsvērumu dēļ tiks iegādāts uzstādāms aizsargtīkls - nožogojums.

Būvdarbi saskaņā ar noslēgto līgumu jāpabeidz 100 dienu laikā.

Jau ziņots, ka projekta pirmajā kārtā Nīcas novada Bernātos par 77 662 eiro pērn atjaunots Liepājas pašvaldības īpašumā esošais aktīvās atpūtas laukums "Varavīksnītes".

Pie jūras esošais aktīvās atpūtas laukums atjaunots, lai radītu sakārtotu vidi aktīvai brīvā laika pavadīšanai, sporta pasākumu un nometņu rīkošanai. Atjaunots brīvpieejas futbola laukums un pludmales volejbola laukums ar iespēju to pielāgot arī pludmales tenisa spēlēšanai. Teritorijā uzstādīti brīvdabas trenažieri un ielu vingrotāju aprīkojums, vienu no āra trenažieriem pielāgojot cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Izveidot arī koka taka uz jūru, uzstādīti soli un nojume.

Arī pirmās kārtas būvdarbus veica "A-Land" saskaņā ar SIA "BM-projekts" izstrādāto būvniecības ieceres dokumentāciju.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas