PADOMI: Sāciet jauno sezonu ar inovācijām aktīvās atpūtas laukumos Aktuālie padomi

PADOMI: Sāciet jauno sezonu ar inovācijām aktīvās atpūtas laukumos

Otrdiena, 17 aprīlī, 2018

Bērnu rotaļu laukumi ir lieliska vieta gan bērnu izklaidei, gan fiziskām aktivitātēm svaigā gaisā. Jau vairākus gadus pēc kārtas bērnu vidū ir novērojama tendence, ka viņus arvien vairāk ieinteresē dažādas sportiskas aktivitātes, savukārt jau ierastie slidkalniņi un rotaļu mājiņas pamazām zaudē bērnu interesi. Tieši šī iemesla dēļ Laukumi.lv ik gadu meklē arvien jaunus risinājumus bērnu rotaļu laukumu ierīkošanā.

Par 2018. gada sezonas aktualitāti Nr. 1 kļuvuši rotaļu kompleksi, kuru konstrukcijās izmantoti dažādi elementi, kuros bērniem jāpielieto ne tikai fizisks spēks, bet arī iztēle un loģiskā domāšana. Rotaļu kompleksos arvien vairāk tiek izmantoti dažādi šķēršļi – tīklu sistēmas, kustīgi tiltiņi, lienamās caurules, kuri krasi atšķiras no jau ierastajiem elementiem un līdz ar to veicina bērnu interesi un vispusīgu attīstību. Tāpat rotaļu laukumu modē šajā sezonā ienāk dažādi interaktīvi paneļi, kuru risinājumos izmantotas kustināmas un bīdāmas detaļas, kā arī elementi, kuri izdod skaņas.

Neskatoties uz to, ka Laukumi.lv galvenais darbības virziens ir bērnu rotaļu laukumi, uzņēmums ik gadu meklē inovācijas arī jauniešu un pieaugušo aktīvās atpūtas laukumu ierīkošanā. 2018. gada sezonā Laukumi.lv piedāvājumā nokļuvuši brīvdabas trenažieri ar maināmu slodzi no ražotāja StreetBarbell. Šim ražotājam ir vairāk kā 25 gadu pieredze svarcelšanas un fitnesa aprīkojuma izstrādē un ražošanā. Tagad profesionālas trenažieru zāles līmeņa aprīkojums tiek piedāvāts lietošanai arī brīvā dabā. Papildus šiem tiek piedāvāti arī trenažieri ar īpaši iztstrādātu dizainu, kas ļauj tos ērti lietot arī cilvēkiem ratiņkrēslos. StreetBarbell trenažieru dizains lieliski apvieno funkcionalitāti un unikālu dizainu, kas var kļūt par ikvienas pilsētas sejas neatkārtojamu iezīmi.

Laukumi.lv ik gadu seko aktualitātēm un saviem klientiem cenšas piedāvāt jaunākos risinājumus gan bērnu rotaļu, gan jauniešu un pieaugušo aktīvās atpūtas laukumu ierīkošanā. 

 

 

Kontaktinformācija: SIA GoPlay

Bērnu rotaļu www.laukumi.lv

e-mail: info@laukumi.lv

Mobile: +371 25449154

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 gadu 13 dienu portālā
Bija online 24 novembrī 15:22
Meklētājs būvniecības nozarē