Jelgavā paziņojums par sabiedriskās apspriedes sanāksmi Ziņas

Jelgavā paziņojums par sabiedriskās apspriedes sanāksmi

Pirmdiena, 13 novembrī, 2017

Zemgales plānošanas reģiona Attīstības padome ar 17.10.2017. lēmumu Nr. 4/29 ir apstiprinājusi, un nodevusi publiskai apspriešanai Zemgales plānošanas reģiona deinstitucionalizācijas plāna 2017.-2020. gadam 1. redakciju.
Paziņojums par sabiedriskās apspriedes sanāksmi: Zemgales plānošanas reģiona deinstitucionalizācijas plāns 2017.-2020. gadam
Deinstitucionalizācijas plānā, balstoties uz reālu personu izvērtējuma, ir apzinātas vajadzības un definētas darbības, sabiedrībā balstītu pakalpojumu izveidei Zemgales pašvaldībās.
Plāns piedāvās risinājumus:
patstāvīgas un no institūcijām neatkarīgas dzīves iespēju nodrošināšanai personām ar garīga rakstura traucējumiem;
ģimeniskas vides nodrošināšanai ārpusģimenes aprūpē dzīvojošiem bērniem;
sociālai iekļaušanai bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, piedāvājot sociālo rehabilitāciju, aprūpes pakalpojumus bērniem un atbalstu ģimenēm.
Laipni aicināti piedalīties sabiedriskās apspriedes sanāksmē Jelgavā 2017. gada 15. novembrī plkst. 13:00 Svētes ielā 33, Mazā konferenču zāle, Jelgava.
Publiskās apspriešanas laikā no 2017. gada 18. oktobra līdz 21. novembrim ar deinstitucionalizācijas plāna pirmās redakcijas materiāliem var iepazīties Zemgales plānošanas reģiona oficiālajā mājaslapā www.zemgale.lv sadaļā Attīstība/Sabiedrības līdzdalība un projekta “Atver sirdi Zemgalē!” interneta vietnē www.atversirdi.lv.

Avots: jelgava.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas