Atklāj aktuālās interjera toņu tendences Aktuālie padomi

Atklāj aktuālās interjera toņu tendences

Svētdiena, 5 novembrī, 2017

Vienkārši paņēmieni, kā radīt saikni starp mājokli un dabu, izmantojot krāsu. Kombinē ar plašu daudzveidīgo un dabas iedvesmoto zilo un zaļo toņu klāstu, kas piestāv visām telpām, visām situācijām un visām vecuma grupām.

Krāsas virtuvei

Virtuve zilos un baltos toņos

Pieklusinot zilganpelēkās un baltās krāsas toņu salikumus, tiek radīts uzmanību piesaistošs akcents un piešķirts siltums šīm vēsajām nokrāsām. Tas ir vienkāršs veids, kā radīt siltumu vēsākās telpās. Pilnveido iekārtojumu ar dabiska koka interjera elementiem, lai iegūtu mūsdienīgu un modernu noskaņu.

Bērnu guļamistaba

Svītras bērnu guļamistabā

Vai bērniem ir kopīga istaba? Eksperimentē ar kopīguma sajūtu, savienojot divas gultas ar platām horizontālām svītrām. Mēs izmantojām debesu zilo krāsu un dzelteno krēmkrāsu apvienojumā, lai radītu mierīgu, un tomēr rotaļīgu noskaņu — tā būs piemērota dažādu vecumu un dzimumu bērniem. Eksperta padoms: horizontālas svītras liek telpai izskatīties platākai, bet vertikālas — augstākai.

Divu toņu patvērums

Dalījuma efekts guļamistabā

Divu toņu siena var radīt efektīgu fonu, ko viegli izveidot, un šīs dabas iedvesmotās krāsas uzbur svaigu un vienkāršu gaisotni. Izvēloties krāsu kombinācijas, ņem vērā, ka apakšējai daļai ir vairāk piemērots tumšs tonis, nekā gaišs tonis. 

Avots: sadolin.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 23 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē

Preču atlase pēc tēmas