PADOMI: Iecienītās krāsas bērnistabām Aktuālie padomi

PADOMI: Iecienītās krāsas bērnistabām

Piektdiena, 22 septembrī, 2017

Vai vēlies izmēģināt unikālu izskatu bērnistabā, izmantojot klasiskas krāsas? Aplūko mūsu jaunos risinājumus šiem klasiskajiem toņiem.

No supervaroņu sarkanā līdz princešu rozā toņiem, pavisam noteikti bērnu vidū ir dažas populārākās krāsas. Dažreiz vecākiem lielākais izaicinājums ir izvēlēties toni, kas ir piemērots visas istabas mērogā, vai atrast pareizo krāsu līdzsvaru. Lasiet tālāk, lai uzzinātu, kā varat efektīvi izmantot šīs krāsas, lai iepriecinātu bērnus un sevi!

Pilnvērtīga zilās krāsas izmantošana

Nav iespējams kļūdīties, lietojot gaiši zilu krāsu bērnistabā. Pati par sevi šī krāsa ir izteiksmīga un jauneklīga. Ar tādiem papildu toņiem kā balta un maigi zila krāsa varat iegūt mierīgu jūras piekrastes sajūtu, un kopā ar spilgti zaļas vai dzeltenas krāsas blokiem istaba kļūs enerģiskāka. Tā ir daudzpusīga izvēle, ko iespējams pielāgot bērna personībai.

Savienojumā ar rozā krāsu

Unikāls izskats bērnistabā ar klasisku rozā krāsu

No pelēcīga pasteļtoņa līdz košai fuksijas krāsai — rozā vienmēr ir bijusi iecienīta krāsa meiteņu istabās. Taču tās popularitāte nenozīmē, ka nav unikālu veidu šīs krāsas pielietošanai. Papildinot ar svītrām tādos maigos toņos kā lavandas vai dūmu pelēkā, ir viegli šai klasiskajai krāsai piešķirt mūsdienīgus akcentus.

Padariet balto toni atraktīvāku

Izmēģini balto krāsu bērnistabā, lai iegūtu stilīgu un daudzpusīgu izskatu

Koša, svaiga un daudzpusīga — balta siena var būt ideāls fons, lai izceltu akcenta krāsas un iekārtojumu. Tas ir arī lielisks audekls, kur bērniem izpaust savas radošās personības un realizēt ašās idejas.

Ja jums ir neitrālas krāsas siena un trūkst laika vai līdzekļu, varat ātri un vienkārši radīt interesantu telpu ar dažādu rakstu un element palīdzību.

Uzziniet, kā varat radīt jautras ģeometriskas formas uz sienas, izmantojot lenti.

Dzīves saulainā puse ar dzelteno krāsu

Izmēģini dzelteno krāsu bērnistabā, lai iegūtu saulainu un omulīgu izskatu

Ielaidiet bērnistabā saules starus ar brīnišķīgu dzeltenās krāsas pārklājumu. Tā ir lieliski piemērota jebkuras telpas paspilgtināšanai, šo krāsu var izmantot vienu pašu vai apvienojumā ar koka brūnajiem toņiem, lai iegūtu rāmu noskaņu. Pietiek tikai ar dažiem košas krāsas laukumiem uz mēbelēm un interjera elementos, lai viegli atspoguļotu bērna saulaino personību ar šo toni.

Avots: sadolin.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē

Preču atlase pēc tēmas