21.03.2024 Rezervēti jau 40% dzīvokļu projektā Lucavsala Новости

21.03.2024 Rezervēti jau 40% dzīvokļu projektā Lucavsala

Вторник, 26 марта, 2024

Dažu nedēļu laikā pēc nekustamo īpašumu attīstītāja “Merks mājas” ekskluzīvā dzīvokļu kompleksa “Lucavsala” pirmās kārtas K1 korpusa būvniecības uzsākšanas, par piedāvātajiem dzīvokļiem saņemta neticami liela interese – rezervēti jau 40% pirmās ēkas dzīvokļu. Augstais pieprasījums skaidrojams ar iedzīvotāju lielo interesi dzīvot uz salas un priekšrocībām, ko tā sniedz – iespēju būt dabas un ūdens tuvumā, vienlaikus pastaigas attālumā no pilsētas. Savukārt, ņemot vērā ierobežoto jauno projektu piedāvājumu apkārtnē, šis projekts sniedz unikālu iespēju pārcelties uz jaunāko dzīvokļu fondu ar plašu dzīvokļu daudzveidību un pārdomātu teritorijas labiekārtojumu, vienlaikus saglabājot savu iemīļoto apkaimi.

"Mums ir liels gandarījums par iedzīvotāju lielo interesi par pirmo dzīvokļu kompleksu Lucavsalā. Mēs kā attīstītāji uz šo projektu jau kopš tā idejas esam raudzījušies ar lielu entuziasmu, un prieks redzēt, ka ar tādu pašu sajūsmu to uzņēmuši arī iedzīvotāji. Vēlme un pieprasījums dzīvot Lucavsalā atspoguļo pilsētnieku augošo vēlmi pēc dabas tuvuma, nezaudējot pilsētas dzīves ērtības. Lielais pieprasījums apliecina, ka arī “Merks mājas” pieeja – veidot ne tikai ēkas dzīvošanai, bet gan attīstīt dzīves vidi ar māju sajūtu un paliekošu vērtību pilsētai – ir ļoti saistoša rīdziniekiem un piemērota mūsdienu dzīves ritmam un vajadzībām,” skaidro Mikus Freimanis, “Merks mājas” valdes loceklis.

Attīstības projektā kopumā ietilpst trīs A energoefektivitātes klases dzīvojamās ēkas ar 590 dzīvokļiem un sešām komerctelpām, kā arī daudzstāvu autostāvvieta. Līdz 2025. gada otrajam ceturksnim tiks pabeigta “Lucavsalas” projekta pirmās kārtas, K1 korpusa būvniecība – tiks uzbūvēta viena deviņu stāvu ēka, kurā būs pieejami 54 dzīvokļi ar vienu līdz četrām istabām, pilnu iekšējo apdari un platībā no 35 līdz 86 m2. Līdz šim vislielākais pieprasījums bijis tieši pēc divistabu dzīvokļiem – tie rezervēti jau 75% apmērā. Dzīvokļu cena būs no 2095 līdz 3375 eiro kvadrātmetrā.

Dzīvokļu plānojumi ir pārdomāti, lai tie būtu piemēroti aktīviem un dinamiskiem cilvēkiem, kuri savā dzīves vidē augstu vērtē efektivitāti un funkcionalitāti. Dzīvokļu kompleksā tiek nodrošināta praktiska un mājīga dzīvošanas vide, savukārt plašās atpūtas iespējas, zaļā vide un transporta pieejamība padara šo vietu jo īpaši ērtu un pievilcīgu dzīvošanai. Lucavsalas apkaimē pieejamas atpūtas zonas un pilsētas pludmale ar iespēju atpūsties pie ūdens, labiekārtoti bērnu rotaļu laukumi, piknika vietas, ūdens atrakcijas pieaugušajiem un bērniem, urbānie mazdārziņi, kas pēdējo gadu laikā kļuvuši sevišķi iecienīti rīdzinieku vidū, velo celiņi un skeitparks, kā arī distanču slēpošanas trase ziemā. Tāpat šis būs viens no pirmajiem projektiem Rīgā, kas paredz arī kompaktu basketbola laukumu, futbola vārtu un brīvdabas sporta zāles ierīkošanu uz piegulošās autostāvvietas jumta.

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.buvbaze.lv/user_9210717/
4 года 5 месяцев 12 дней на портале
Был онлайн 13 июля в 09:58
Строительный поисковик