Vizium zinātnes centrā Ventspilī iekštelpu apdarei izmantotas Vivacolor krāsas Актуальные советы
Фото: Vivacolor

Vizium zinātnes centrā Ventspilī iekštelpu apdarei izmantotas Vivacolor krāsas

Четверг, 8 сентября, 2022

2022.gada 20. jūnijā durvis vēra Latvijā lielākais zinātnes centrs Vizium, kas atrodas Ventspilī. Centrā atrodami vairāk nekā 80 interaktīvi eksponāti, tajā norisinās zinātnes šovi, savukārt laboratorijās, mācību klasēs un tehniski radošajās darbnīcās apmeklētājiem iespējams iepazīties ar fiziku, ķīmiju un citām dabaszinātnēm. Centrā pieejamas arī konferenču telpas dažādu pasākumu rīkošanai.

 

 

Kopš centra atvēršanas to ir apmeklējuši vairāk nekā 70 tūkstoši cilvēku, kas nozīmē - vidēji 600-800 apmeklētāji dienā. Šādas – augstas noslodzes telpām – kā piemērotākā iekšdarbu apdares krāsa tika izvēlēta Vivacolor Wall 7, kas ir matēta, pret tīrīšanu noturīga ūdens bāzes krāsa. Tai ir laba adhēzija un augsta segtspēja. Krāsa satur minimālu gaistošo organisko savienojumu (GOS) daudzumu. Telpas, kurās izmantota krāsa, mērāmas vairāk nekā 6800 kvadrātmetru platībā. Tās ir uzklātas uz betona virsmām, nodrošinot perfektu sedzamību un noturību pret nodilumu. Tāpat sienu apdarei izmantota arī Vivacolor S smidzināmā špakteļtepe.

 

 

Lai akcentētu centra inovatīvo vidi, sienas krāsojumam dažās no telpām izvēlēti intensīvi toņi: gaitenī - sarkanais RAL 3000 Flame red, laboratorijā - melnais RAL 9005. Savukārt pārējās telpās izmantoti toņi: off-white S 0500-N un pelēkās skalas gaiši pelēkais S 1000-N.

 

 

Ilze Zālīte @tikkurila_latvija
Tikkurila Latvija Mārketinga vadītāja
5 лет 1 месяц 13 дней на портале
Был онлайн 17 мая в 08:38
Строительный поисковик