Aicinām uz SOPREMA centra atvēršanos Строительство

Aicinām uz SOPREMA centra atvēršanos

Понедельник, 28 марта, 2022

Latvijā pirmais specializētais centrs jumiķiem, būvniekiem, arhitektiem un jebkuram, kurš nākotnē plāno un domā par kvalitatīvu jumta un pamatu hidroizolāciju. Kopā ar SOPREMA vēlējāmies radīt vietu, vidi, jeb vienkārši foršu ekosistēmu, kurā satikties, sarunāties, konsultēt un piedāvāt ilgtermiņa risinājumus. Šobrīd vēl esam kā mazs bērns, kurš tikai mācīsies staigāt, tieši tāpēc svarīgs būs jūsu atbalsts un rekomendācijas tām lietām, kuras mēs varētu attīstīt, lai centrs kļūtu jaudīgāks, interesantāks un noderīgāks. SOPREMA jau vairāk nekā 110 gadus ne tikai ražo hidroizolācijas risinājumus jumtiem, pamatiem, tiltiem, ūdenskrātuvēm, bet arī strādā pie dažādu inovāciju ieviešanas. Pasaulē un šobrīd arī Latvijā ilgtspējas risinājumi ir neatņemama būvniecības sastāvdaļa, tieši tāpēc arī mēs vēlamies par to informēt plašāku auditoriju.

Tieši tāpēc 1.aprīlī, Maskavas ielā 246, Rīga no plkst. 10:00-18:00 aicinām Tevi apciemot mūs. Gaisotne neformāla, sarunas tēmu un tempu kontrolēsim mēs paši. 

Lūk dažas no centra iespējām: 
- Uzzināt par inovatīvākajiem hidroizolācijas risinājumiem jumtiem un pamatiem. Vai zināji, ka mūsu bitumena hibrīdmembrāna spēj kalpot pat 35 gadus? Un to, ka varam palīdzēt nākotnē atrisināt ūdens tecēšanas riskus jumtā? 



- Sakomplektēt visu nepieciešamo tam jumtam vienā vietā (jumta hidroizolācija, stiprinājumi, ūdens novadīšanas gūlijas u.c.). Ļoti bieži tiek investēts ļoti daudz laika, lai sameklētu vienu vai otru detaļu. Laiks ir dārgākā valūta, kāda mums ir. Tāpēc mēs palīdzēsim ietaupīt Jūsu laiku, tajā pat laikā iegūstot ilgspējīgāko matetiālu tieši tavam projektam. 


- Ja projekta realizācijas laikā būs aptrūcies 1m PVC jumta seguma - pie mums varēsi to arī nopirkt (nebūs jāpērk viss rullis).



- organizēsim seminārus un apmācīsim speciālistus par jaunākajām tehnoloģijām tirgū. Jaunākās tehnoloģijas ne tikai palīdzsrādāt gudrāk, ietaupot laiku, bet arī palīdz nodrošināt ilgtermiņa risinājumu. 

Un protams, mums ir kafija, tēja, cepumi un Čaka Norisa svētība. Tas viss ir tikai sākums un aizberga redzamā daļa. Šī vieta attīstīsies, ņemot vērā tieši Jūsu rekomendācijas. 

Tiekamies 1.aprīlī un bez jokiem :) 

Andrejs 
SOPREMA


Andrejs Siliņš @andrejssilins
https://www.buvbaze.lv/andrejssilins/
2 года 9 месяцев 27 дней на портале
Был онлайн 05 февраля в 11:30
Строительный поисковик