Valmierā pārbūvēs lietus kanalizācijas tīklu Loku ielā Новости

Valmierā pārbūvēs lietus kanalizācijas tīklu Loku ielā

Вторник, 12 октября, 2021

Lai savāktu un aizvadītu lietus un sniega ūdeni un uzlabotu ielu tehnisko stāvokli, Valmierā notiek lietus kanalizācijas tīkla izbūve Loku ielā, sākot no Brīvības ielas puses, aģentūru LETA informēja Valmieras novada pašvaldības komunikācijas un sabiedrisko attiecību speciāliste Marija Melngārša.

Tīkla izbūves darbu laikā autotransportam ir slēgts Loku ielas posms no Brīvības ielas līdz Burtnieku ielai. Slēgtajam ielas posmam apbraucamais ceļš organizēts pa Loku ielas posmu no Burtnieku līdz Pilātu ielai, pa Pilātu ielu un Brīvības ielu.

Lai piekļūtu Loku ielas slēgtajam posmam, iedzīvotājus pašvaldība aicina izmantot blakus esošās ielas - Mazo Loku ielu, Ķiršu ielu, Vienības ielu un Rožu ielu. Loku ielas posmā ir uzstādīti brīdinājuma plakāti, pagaidu ceļa zīmes un norobežojuma barjeras. Gājēju kustība šajos ielu posmos ir iespējama tikai gar ceļa nomali, sacīja Melngārša.

Viņa piebilda, ka pirms darbu sākšanas slēgtajā Loku ielas posmā dzīvojošie iedzīvotāji ir informēti par ielas posmu slēgšanas grafiku un braukšanas apgrūtinājumiem.

Lietus kanalizācijas tīkla izbūvi Loku ielā plānots pabeigt nākamā gada janvārī. Darbus veic SIA "Ū.K.A".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 21 день на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик