Ar būvniekiem saskaņoti ceļu remontdarbu beigu termiņi. Новости

Ar būvniekiem saskaņoti ceļu remontdarbu beigu termiņi.

Вторник, 23 августа, 2016

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs šodien tikās ar to būvkompāniju vadītājiem, kuras veic remontdarbus Rīgas galvenajās ielās.

Tie ir uzņēmumi “Ceļu būvniecības savienība “IGATE””, “A.C.B.”, “Roadeks”, “Binders”, “Ceļu pārvalde”. Sarunā ar būvniekiem saskaņoti remontdarbu beigu termiņi. Brīvības ielas atjaunošanas grafiks ir šāds: no Raiņa bulvāra līdz Dzirnavu ielai gan brauktuve, gan ietves līdz 31.augustam.

No Dzirnavu ielas līdz Lāčplēša ielai brauktuve un ietves - līdz 5.septembrim. No VEF tilta līdz Teikai braucamā daļa būs izremontēta līdz 31.augustam, bet ietves līdz 10.septembrim.

No Teikas līdz Juglas ielai braucamā daļa būs izremontēta līdz 31.augustam, ietves – līdz 8.septembrim. Lāčplēša ielā no Salu tilta līdz Avotu ielai brauktuves remontdarbu beigu termiņš ir 3.septembris, ietvju – 31.augusts. 

No Avotu ielas līdz A. Čaka ielai brauktuve būs izremontēta līdz 31.augustam, ietve – līdz 10.septembrim. No A.Čaka ielas līdz Tērbatas ielai gan brauktuvi, gan ietves pabeigs līdz 15.septembrim.

No Tērbatas ielas līdz Kr. Valdemāra ielai, ņemot vērā apjomīgos komunikāciju remontdarbus šajā posmā, remontdarbu beigu termiņš gan brauktuvei, gan ietvēm ir 15.oktobris. Kr. Barona ielā no Raiņa bulvāra līdz  Elizabetes ielai ietves tiks sakārtotas līdz 31.augustam.

No Elizabetes ielas līdz Gaisa tiltam ietvju remonts tiks pabeigts līdz 10.oktobrim. Defekti uz Kr. Barona ielas braucamās daļas tiks novērsti līdz 31.augustam. Juglas ielas braucamās daļas remonts beigsies līdz 31.augustam.

Šajā ielā visu iepriekšējo gadu tika mainītas komunikācijas,.

Bet šogad uzklāts jauns asfalta segums. “Neskatoties uz kļūdām Satiksmes departamenta darbībā, kuru dēļ direktors tika atstādināts no darba, būvnieki dara visu iespējamo, lai visus darbus paspētu līdz jaunā mācību gada sākumam,” - norāda Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 14 дней на портале
Был онлайн 07 апреля в 18:12
Строительный поисковик