Augušas sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē, Salaspilī un Kauguros Новости

Augušas sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē, Salaspilī un Kauguros

Вторник, 13 июля, 2021

Jūnijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē, Salaspilī un Kauguros, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā. 

Jūnijā sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē palielinājās par 2%, dzīvokļu vidējai cenai sasniedzot 729 eiro par kvadrātmetru. 2021.gada pirmajā pusē dzīvokļu cenas Ogrē palielinājās par 11%.

Kauguros, Jūrmalā, jūnijā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 4% un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena pakāpās līdz 702 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2021.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 12%.

Dzīvokļu cenas Salaspilī jūnijā palielinājās par 3% un sērijveida dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena pieauga līdz 761 eiro par kvadrātmetru. Šogad sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī palielinājās par 9%.

Jelgavā aizvadītajā mēnesī dzīvokļu cenas palielinājās par 4%, bet sērijveida dzīvokļu vidējā cena sasniedza 611 eiro par kvadrātmetru. 2021.gada pirmajā pusgadā Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 13%.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 25 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик