Biznesa centrā Origo One pilnībā iznomātas biroju telpas Новости

Biznesa centrā Origo One pilnībā iznomātas biroju telpas

Пятница, 9 июля, 2021

Jaunajā A klases biznesa centrā "Origo One", kas tika atvērts pirms gada, iznomātas visas biroju telpas. Rudenī jau esošajiem nomniekiem pievienosies arī Baltijas valstu kopuzņēmums "RB Rail".

"Linstow Baltic" un t/c "Origo" komercdirektore Evija Majevska atzīst: "Pēdējais gads mūsu nozarē bijis izaicinājumiem bagāts. Tā laikā būtiski mainījusies izpratne par to, kādai jābūt mūsdienīgai, uz ilgtspējīgas attīstības principiem balstītai biroju telpai. Pirmkārt, uzņēmumi sagaida videi un darbiniekiem draudzīgus risinājumus. Otrkārt, darbs attālināti ietekmējis ofisa darbinieku paradumus, kas jāparedz biroju plānojumos. Risinājumiem jābūt dinamiskiem, tehniski nevainojamiem un pielāgojamiem. Esam priecīgi, ka izdevies to īstenot un to novērtējuši izcili uzņēmumi. Biznesa centrā mums izdevies izveidot unikālu plānojumu un labiekārtojumu: kopplatībās nodrošināta grafiskā navigācija, noteikts dalījums neitrālās-lietišķās un aktīvās zonās, uzmanību veltot vides pieejamībai cilvēkiem ar invaliditāti. Pavasarī saņemtais BREEAM sertifikāts ļāvis mums piepildīt arī ilgtspējas mērķus, tādēļ esam gandarīti, ka gada laikā izdevies pilnībā iznomāt visas biznesa centrā pieejamās biroju platības, un jau drīzumā ar prieku uzņemsim arī Baltijas valstu kopuzņēmumu "RB Rail"."

Biznesa centrs "Origo One" šī gada pavasarī ieguvis pasaulē vadošās ēku ilgtspējas novērtēšanas metodes BREEAM sertifikātu ar augstāko noslēdzošo vērtējumu starp biznesa centriem Latvijā. Projektā uzsvars likts uz augstu energoefektivitātes, darba vides un ilgtspējas standartu ievērošanu, tādējādi ar dabai un videi draudzīgiem risinājumiem biroja centrā strādājošajiem un apmeklētājiem tiek nodrošināta veselīga un patīkama vide. "Origo One" biznesa centrā A klases birojus ierīkojuši 7 uzņēmumi, tostarp "Enlabs Group", digitālā satura studija "TheSoul Publishing", "Narvesen & Caffeine", "Hili Properties", "Colliers International", "LETA" un "TVNET grupa"., kopumā aizņemot 11 500 m² lielu platību.

"Origo" jaunbūve, tostarp "Origo One" biznesa centrs, šī gada martā ieguva 1. vietu konkursā "Latvijas Būvniecības Gada balva 2020" nominācijā "Jauna sabiedriskā ēka". Vērienīgā projekta realizācijas ietvaros apmeklētāju ērtībām paplašināta pazemes autostāvvieta, nodrošinot vietu līdz 130 automašīnām, tostarp elektromobiļiem, kā arī izvietota ietilpīga, droša un viegli sasniedzama velo novietne 72 velosipēdiem (papildus pieejami velo statīvi 50 divriteņiem publiskajā ārtelpā), kā arī bezmaksas pašapkalpošanās velosipēdu remonta stacijas.

Nomnieku piesaisti biznesa centram sekmējusi arī starptautiskās nekustamo īpašumu pakalpojumu kompānijas "Colliers" piesaiste. "Ar "Origo One" biznesa centra attīstītājiem esam sadarbojušies no projekta pirmsākumiem, kad viss vēl ir bijis ideju līmenī. Jau tolaik mums bija liela pārliecība par tā dzīvotspēju, jo Rīgas centrā pietrūkst augstās kvalitātes biroju telpu, savukārt, nomnieki vēlas izmitināties modernajos un kvalitatīvajos birojos, jo tas sekmē darbinieku labsajūtu un darba produktivitāti. Pat neskatoties uz pandēmiju un attālināto darbu, ir izdevies aizpildīt biznesa centra platības noteiktajos termiņos, piesaistīt pasaules līmeņa zīmolus, kas ir novērtējuši "Origo One" biznesa centra augstākās kvalitātes standartus. Turklāt, biznesa centrs atrodas stratēģiski izdevīgajā vietā - tuvu dzelzceļa stacijai un autostacijai, Vecrīgai, apkārt ir labi attīstīta infrastruktūra (sabiedriskais transports, veloceliņi, ēdināšanas un sadzīves pakalpojumi); šādu vietu Rīgā nav palicis daudz, tāpēc labas kvalitātes biroji pilsētas centrā vienmēr būs pieprasīti. Kompānijas arvien vairāk pievērš uzmanību savu darbinieku labklājībai, biroju telpām ir jākalpo kā magnētam, kas piesaista darbiniekus, motivē strādāt tajās efektīvi un ar lielu atdevi, tāpēc telpu kvalitātei un ilgtspējībai mūsdienās tiek pievērsta īpaši liela uzmanība," - piebilst Ēriks Bergmans, "Colliers" partneris un Aģentūras vadītājs.

Publicitātes foto: https://failiem.lv/u/vcpc8sutm

"Linstow Baltic" (LB) ir viens no vadošajiem dažādu segmentu ilgtermiņa nekustamā īpašuma projektu attīstītājiem Baltijā, tostarp biroju ēku, tirdzniecības centru, viesnīcu, autostāvvietu un citu. LB šajā nozarē darbojas kopš 1996.gada. Latvijā LB apsaimnieko un attīsta tirdzniecības centru "Origo", kā arī lielāko tirdzniecības centru Igaunijā - "Ülemiste". Rīgas pilsētas centrā LB attīsta mūsdienīgu, dabai un sociālajai videi draudzīgu biznesa centru "Origo One" un pilsētas kvartālu. Plašāka informācija: www.linstowbaltic.lv.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 25 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик