Arco Real Estate: Janvārī pieauga sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē un Kauguros Новости

Arco Real Estate: Janvārī pieauga sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē un Kauguros

Среда, 17 февраля, 2021

 Janvārī pieauga sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē un Kauguros, bet Salaspilī tās nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā. 

Janvārī Ogres sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 1,1%, vidējai cenai pieaugot līdz 666 eiro par kvadrātmetru. 2020.gadā dzīvokļu cenas kopumā Ogrē palielinājās par 2%.

Jelgavā dzīvokļu cenas janvārī palielinājās par 0,8%, sērijveida dzīvokļu vidējai cenai pieaugot līdz 543 eiro par kvadrātmetru. Kopumā 2020.gada laikā Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 3%.

Kauguros, Jūrmalā, janvārī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 0,5%. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena pakāpās līdz pozīcijai 631 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 3%.

Savukārt Salaspilī janvārī dzīvokļu cenas nemainījās un sērijveida dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena saglabājās 696 eiro par kvadrātmetru. 2020.gadā sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 1%.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 22 дня на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик