Deglava tilta remontdarbu laikā paredzētas satiksmes organizācijas izmaiņas Rīgā Новости

Deglava tilta remontdarbu laikā paredzētas satiksmes organizācijas izmaiņas Rīgā

Четверг, 21 января, 2021

No šodienas līdz 8.martam turpināsies divu Deglava tilta balstu remonts, kura laikā paredzētas satiksmes organizācijas izmaiņas, aģentūru LETA informēja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļa.

Satiksmes organizācijas izmaiņas paredzētas Braslas un Vestienas ielās, bet no 21.janvāra tādas būs arī uz Deglava tilta, kur satiksme tiks organizēta pa otru pārvada pusi, nodrošinot kustību pa betona segumu.

Tikmēr otrai tilta daļai tiks veikta vecā asfalta frēzēšana un betona atjaunošanas darbi. Šie darbi uz pārvada turpināsies līdz aprīļa otrajai pusei.

No šodienas līdz 3.februārim abās balstu pusēs tiks uzstādītas darbiem nepieciešamās pagaidu konstrukcijas. Kustība Braslas un Vestienas ielās tiks organizēta pa vienu joslu, regulējot to ar luksoforu.

No 4.februāra līdz 1.martam tiks veikts tilta konstrukciju remonts, kura laikā divu joslu kustība tiks atjaunota, bet autovadītājiem jārēķinās, ka būs joslu sašaurinājums. 

Savukārt no 2.marta līdz 8.martam tiks demontētas pagaidu konstrukcijas. Šajā laikā otro reizi tiks uzstādīts luksofors un transportlīdzekļu kustība notiks pa vienu joslu.

Deglava tilta remontdarbus pilnībā plānots pabeigt 2021.gada vasarā. Remonta izmaksas tiek lēstas 14,8 miljonu eiro apmērā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик