Aicina piedalīties  Būvniecības dienas konferencē Новости

Aicina piedalīties Būvniecības dienas konferencē

Четверг, 13 февраля, 2020

Aicinām jūs piedalīties skates "Gada labākā būve Latvijā 2019" Būvniecības dienas konferencē "Būvē kvalitatīvi, inovatīvi un droši" šī gada 12.martā plkst. 10.00–16.00 BT1 Ķīpsalas izstāžu centra konferenču zālē.

Konferencē uzstāsies eksperti no Vācijas, Polijas, Baltkrievijas, Austrijas un Latvijas. Galvenās tēmas – tehnoloģijas un inovācijas efektīvai būvniecībai. Programma ir pievienotajā dokumentā. Informācija par lektoriem atrodama mājaslapas gadabuve.lv sadaļā "Konference". Pieteikšanās Būvniecības dienas konferencei tiešsaistē: https://forms.gle/geVsxcRYYUKRPqbq7

Būvspeciālisti par dalību konferencē saņems 10 profesionālās kvalifikācijas punktus Latvijas Būvinženieru savienībā (LBS) un 2,5 punktus Latvijas Arhitektu savienībā.

Latvijas Būvinženieru savienības, Latvijas Būvnieku asociācijas (LBA) biedriem un žurnāla "Būvinženieris" abonentiem konferences maksa – ar 10% atlaidi. Piesakoties līdz 21.februārim, "agrā putna" atlaide – 15%.

LBS, LBA biedriem un "Būvinženiera" abonentiem atlaides summējas:
- pilna maksa par konferenci – 94,38 eiro ar PVN;
- maksa LBS, LBA biedriem un žurnāla abonentiem – 84,94 eiro ar PVN;
- maksa ar "agrā putna" atlaidi – 80,22 eiro ar PVN, reģistrējoties līdz 21.februārim;
- maksa LBS, LBA biedriem un žurnāla abonentiem ar "agrā putna" atlaidi – 72,20 eiro ar PVN, reģistrējoties līdz 21.februārim.

Skati un Būvniecības dienas konferenci rīko Būvnieku asociācija, Būvinženieru savienība, SIA CMB un "Valsts nekustamie īpašumi". Konference notiks BT1 rīkotās būvniecības izstādes "Māja 1" pirmajā dienā, un dalībnieki to varēs apmeklēt bez maksas. Konferences norises vietā darbosies mūsu sadarbības partneru stendi.

Jautājumiem: Baiba Mierkalne – tālrunis 26484891, e-pasts lbabirojs@gmail.com

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 лет 11 месяцев 1 день на портале
Был онлайн 25 августа в 12:04
Строительный поисковик