Jaunumi no laukumi.lv Коммерческая информация

Jaunumi no laukumi.lv

Понедельник, 3 февраля, 2020

Jaunā Vinci-Play sērija mūs pārsteidz ar vairāk nekā 100 jauniem un pievilcīgiem rotaļu kompleksiem. Jaunie produkti atšķiras ar to unikālo dizainu un mūsdienīgām funkcijām. Šīs iespaidīgās torņa konstrukcijas ar tematiskiem elementiem ne tikai izskatās ļoti labi, bet arī rosina iztēli, attīsta domāšanu un mudina bērnus izmantot savas spējas un maņas. 
STEEL+ sērija ir īpaši izcelta, jo tā ir estētiski pievilcīga, turklāt tajā ir daudz izglītojošu, muzikālu un interaktīvu paneļu. Vērienīgās tērauda torņa konstrukcijas, kas ir papildinātas ar jauniem elementiem, bērniem paver daudz plašākas iespējas realizēties, attīstīt prātu un ķermeņa motoriku.  Rotaļu kompleksi ir izstrādāti tā, lai bērnam būtu kur uzrāpties, uzkāpt un nošļūkt. Tajos ir ietverts viss, kas veicina bērna veselīgu un daudzpusīgu attīstību.
Uzlabota WOODEN sērija Jaunie, košie Wooden sērijas rotaļu kompleksi ir aprīkoti ar dažādiem izglītojošiem un interaktīviem paneļiem apvienojumā ar kustīgiem elementiem. Tāpat šai sērijai pieder vingrošanas kompleksi, ko mēs, Laukumi.lv  rekomendējam ikvienā rotaļu laukumā.  Videi draudzīgais koka rotaļu aprīkojums attīsta bērna fizisko sagatavotību, vienlaikus ļaujot arī lielai bērnu grupai spēlēties kopā. Pateicoties tam, bērns socializējas un mācās darboties komandā. 
ŠŪPOLES Līdzsvara, klasiskās un atsperšūpoles ir tas, kas rotā ikvienu bērnu laukumu. Jau tā plašajam Laukumi.lv šūpoļu klāstam klāt ir nākušas vēl košākas, interesantākas un daudzfunkcionālākas šūpoles. Sākotnēji šūpoles tika ražotas vienai personai jeb vienam bērniņam. Protams, tas rada ķildas starp bērniem, jo visi grib pašūpoties. Problēma ir atrisināta, un mēs piedāvājam visu veidu šūpoles, kur bērni var šūpoties divatā, trijatā un pat četratā. Dalīts prieks ir divkāršs prieks!
Rotaļu laukumu aksesuāri patiesi bagātina ikvienu spēļu laukumu. Tie ir izgatavoti no dažādiem materiāliem - metāla vai koka, kā arī paredzēti dažādiem bērnu vecumiem – gan jaunākiem, gan vecākiem bērniem, ietverot dažādas, bērnu vecumam atbilstošas aktivitātes. Tie noteikti padarīs ikvienu spēļu laukumu pievilcīgāku un bērnu rotaļas jautrākas.
Kompleksi bērniem ar īpašām vajadzībām Rotaļu laukumi izklaidē, māca un integrē bērnus. Mums ļoti svarīgi ir zināt, ka bērni, kuri zmanto mūsu rotaļlaukumus, ir lieliski pavadījuši laiku un jūtas laimīgi. Šī iemesla dēļ mēs  piedāvājam daudzfunkcionālus rotaļu kompleksus, kuri ir pieejami ikvienam bērnam un piedāvā dažādus izklaides veidus. Universālās rotaļu iekārtas dod iespēju dažāda vecuma un spēju bērniem spēlēties kopā, kas savukārt māca viņiem iecietību, sapratni un sadarbību. Tagad bērniem ar īpašām vajadzībām ir iespēja rotaļāties kopā ar citiem bērniem.
Jaunumus no Vinci Play veido pilnīgi drošs spēļu laukuma aprīkojums ar dažādām funkcijām. Tos izceļ materiāls, izglītojoši elementi un paneļi, košas krāsas un atraktīvs dizains. Rotaļāšanās spēļu laukumā jau pavisam agrā vecumā mudina bērnus komunicēt ar vienaudžiem un dalīties jautrībā.
Jūsu laukumi.lv 

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 лет 14 дней на портале
Был онлайн 24 ноября в 15:22
Строительный поисковик