Parakstīs līgumu par Daugavas stadiona ledus halles būvniecību Новости

Parakstīs līgumu par Daugavas stadiona ledus halles būvniecību

Среда, 18 сентября, 2019

Šodien plkst.14.30 Daugavas stadiona konferenču zālē tiks parakstīts līgums ar personu apvienību "ARMS" par Daugavas stadiona ledus halles būvprojekta izstrādi, autoruzraudzību un būvniecību, aģentūru LETA informēja Daugavas stadiona pārstāve Laura Matusēviča.

Pasākumā piedalīsies Daugavas stadiona valdes loceklis Guntis Zālītis, Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāra vietnieks, Sporta departamenta direktors Edgars Severs, Latvijas Hokeja federācijas viceprezidents Viesturs Koziols, kā arī "ARMS" valdes priekšsēdētājs Artūrs Sprudzāns.

Daugavas stadiona ledus halles projektēšanas iepirkumā uzvarējusi personu grupa "ARMS", kuru veido SIA "ARMS Group" un igauņu uzņēmums "OÜ RTS Infraehitus". Gadījumā, ja projektētājs un būvnieks "ARMS" neiekļausies līgumā noteiktajā termiņā vai neizpildīs darbus kvalitatīvi, tiks piemērotas līgumā atrunātas sankcijas.

Kā ziņots, Latvijas Hokeja federācija (LHF) iepriekš norādījusi, ka tai nav pilnīgas pārliecības, ka 2021.gadā Rīgā notiks pasaules čempionāts, kuru paredzēts rīkot kopā ar Baltkrieviju. Problēmas saistītas ar treniņhalli, kas līdz 2021.gada sākumam jāuzbūvē pie Daugavas stadiona.

Starp LHF un Baltkrievijas pusi februārī tika parakstīts sadarbības līgums par 2021.gada pasaules čempionāta rīkošanu. Tas paredz, ka vienas apakšgrupas komandas sacentīsies Rīgā, bet otras spēlēs Minskā. Izslēgšanas mači un cīņas par medaļām notiks Baltkrievijā.

Komentējot šīs bažas, Zālītis iepriekš aģentūrai LETA pauda pārliecību, ka visus paredzētos objektus izdosies uzbūvēt laikus.

Plānots, ka 2021.gada pasaules čempionāts hokejā Rīgā un Minskā sāksies 7.maijā un ritēs līdz 23.maijam.

Ziņas un publikācijas topas sadarbība ar būvniecības namu "Kurši"! Īstie būvmateriāli: www.kursi.lv .

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик