Rūpēsimies, lai mūsu bērni izaug veseli un aktīvi! Актуальные советы

Rūpēsimies, lai mūsu bērni izaug veseli un aktīvi!

Среда, 11 сентября, 2019

Šķēršļu taka Tavā pagalmā

Visi zina, kas ir šķēršļu takas. Latvijā ir izveidoti vairāki parki, kur šķēršļu takas ir iecienīts ģimeņu brīvā laika pavadīšanas veids. Tas ir veselīga un aktīva dzīves veida piekritējiem. Bet bērniem šādu aktivitāšu vajadzētu būt vairāk, nekā retu reizi brīvdienās. Tāpēc mūsdienās tiek ražotas šķēršļu takas, kas ir būvējamas  publiskajos bērnu rotaļu laukumos un ir pieejamas jebkurā laikā. Un, mūsuprāt, tas ir fantastisks ieguldījums bērna priekam un veselībai!

Laukumi.lv  piedāvājuma klāstā ir dažādu veidu, materiālu un dažādām vecuma grupām paredzētas šķēršļu takas.  Takas trenē bērnu līdzsvaru, stabilitāti, satvērienu,  un palīdz viņiem attīstīt ķermeņa “motorikas” prasmes. Tas ir jautri, aizraujoši un  galvenais - veselīgi. 

Koka šķēršļu takas

Šīs atrakcijas noteikti izvēlēsies tie, kas atbalsta dabai draudzīgāku materiālu.  Mūsu piedāvātās koka šķēršļu takas ir veidotas no kvalitatīviem augstspiedienā impregnētiem līmēta priedes koka statņiem, kas pārklāti ar videi draudzīgu brūna toņa lakojumu, kas, savukārt, ļauj saglabāt redzamu dabīgo koka struktūru.  Koka šķēršļu takas paver daudz iespēju, jo te bērniem tiek piedāvātas daudzas atrakcijas vienā kompleksā – alpīnista siena, zviedru siena, vingrošanas riņķi, līšanas caurules, slidkalniņi, dažādi virvju tilti un rāpšanās sienas., utt. Vingrošanas kompleksi veidoti kompakti, lai neaizņemtu lielu platību, bet tas noteikti nemazina to funkcionalitāti. 

Metāla šķēršļu takas

Izvēloties šķēršļu takas, kas ir veidotas no metāla, mēs pievērsām lielu uzmanību, lai mūsu klientiem tās nešķistu tik dzelžainas. Mēs radām risinājumu pie mūsu sadarbības partnera Husson. Šīs šķēršļu takas ir oriģinālas un piesaista uzmanību ar savu vizuālo noformējumu.  Tiem, kam patīk modernisms  un kaut  kas inovatīvs, tie noteikti izvēlēsies tieši šīs vingrošanas atrakcijas. Tās apvieno dažāda veida kustīgos tiltiņus, rāpšanās un šļūkšanas elementus. Jāpiemin, ka pie metāla šķēršļu takām, pievienojas arī mūsu TOP produkts, kas ir Climbo šķēršļu takas no Vinci-Play

Šķēršļu takas mazajiem

Lielākoties šķēršļu takas ir paredzētas bērniem, kas ir vecuma grupā no 7 līdz 14 gadiem. Mēs, Laukumi.lv, piedāvājam arī gados jaunākiem baudīt rāpšanās priekus. Esam jau iepriekšējos rakstos apskatījuši, cik nozīmīga ir kustība bērna attīstībā. Kaut kur pieķerties, pievilkties un pastiepties – tas viss palīdz bērnam apzināties savu ķermeni, palīdz attīstīt muskulatūru un attīsta domāšanu. Ir ārkārtīgi daudz ieguvumu, ko sniedz šķēršļu takas mazam augošam organismam.  Rotaļu iekārtas ir veidotas no nerūsējoša tērauda un augstas kvalitātes HDPE plāksnēm. Visi stūri un malas ir noapaļoti, lai bērniem būtu droši rotaļāties. Šīs šķēršļu takas ir daudzfunkcionālas un vizuāli pievilcīgas. Bērniem patiks spilgtās krāsas un piedāvātās iespējas, ko sniedz atrakcijas. 

NETTIX sērijas šķēršļu takas

NETTIX sērija ir multifunkcionāla atlētisku elementu sistēma, kuras galvenais mērķis ir vairot un nodrošināt jauniešu fiziskās aktivitātes, tādas kā, līšanu, rāpšanos, vilkšanos, lekšanu, līdzsvara turēšana un vēl citas. NETTIX sērija paredzēta parkiem, publiskām zonām un citām vietām. NETTIX būs īpaši piemērota bērniem no 4 gadu vecuma, kuri sākuši iepazīt pasauli tuvāk, nepārtraukti ir kustībā un jaunu apvārkšņu izzināšanā.

Katrā rotaļu laukumiņā vajadzētu būt pa kādai vingrošanas takai! Agrāk bērniem bija ikdiena dzīvoties pa kokiem, celtnēm un jumtiem. Tagad aktuālāk šķiet savu brīvo laiku pavadīt pie datora vai telefona. Bet - bērni paši neizvēlas būt neaktīvi, viņiem vienkārši netiek dota iespēja, kur to pavadīt aktīvi. Rūpēsimies par to, lai mūsu bērni izaug veseli un aktīvi! J

 

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 лет 1 месяц 10 дней на портале
Был онлайн 24 ноября в 15:22
Строительный поисковик