Zelta rokas ne tikai remontdarbos, bet arī laimīgās izlozēs Коммерческая информация

Zelta rokas ne tikai remontdarbos, bet arī laimīgās izlozēs

Пятница, 16 августа, 2019

Augustā jaunajiem kartes īpašniekiem K SENUKAI piedāvā iespēju piedalīties loterijā.
Ja esi meistars, tad reģistrējies PROCENTER kartei, aizpildi anketu veikala informācijas centrā, saņem karti un laimē K SENUKAI materiālus - santehnikas preces, elektrības preces vai apdares materiālus 1500 EUR vērtībā.
Savukārt, ja esi privātpersona, tad reģistrējies Jaunā mājokļa jeb Atlaižu kartei, aizpildi anketu K SENUKAI veikala informācijas centrā, saņem karti un laimē savam mājoklim jumta segumu un jumta seguma uzklāšanai nepieciešamos papildu materiālus 5000 EUR vērtībā no RUUKKI.

Izloze, kad tiks izlozēti divi laimīgie uzvarētāji, notiks 30.augustā. Sīkāk uzzini un loterijas noteikumus meklē www.ksenukaipro.lv.

K SENUKAI lojalitātes kartes sniedz dažādas priekšrocības – atlaides, pakalpojumus klientiem, īpašus piedāvājumus un citus bonusus.
Atgādinām, ka PROCENTER karte sniedz priekšrocības meistariem, tāpēc kartei aicināti pieteikties visi elektriķi, santehniķi, kā arī apdares meistari. Savukārt Jaunā mājokļa jeb Atlaižu karte ir paredzēta tām privātpersonām, kas būvē māju, remontē dzīvokli, iegādājas savu mājokli un regulāri pērk celtniecības, remonta, apdares un citas preces.
Reģistrējies savai kartei, izmēģini veiksmi un vienmēr esi gaidīts K SENUKAI veikalos !

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 15 дней на портале
Был онлайн 07 апреля в 18:12
Строительный поисковик