Polikarbonāta siltumnīcu uzstādīšanas ieteikumi! Актуальные советы

Polikarbonāta siltumnīcu uzstādīšanas ieteikumi!

Понедельник, 12 августа, 2019

Kādas ir galvenā priekšrocība polikarbonāta siltumnīcām? Kā uzskata ražotāji un to īpašnieki, tā ir ekonomija. Iespēja neveidot pamatu, lielā mērā nosaka izmaksu samazināšanu. Iztikt bez atbalsta pamatnes, ļauj vieglais karkass un caurspīdīgā plastmasa. Taču tie paši iemesli rada nepieciešamību rūpīgi un spēcīgi nostiprināt konstrukciju pie zemes, lai vieglā siltumnīcas konstrukcija netiktu apgāzta vēja laikā. Pastāv noteikumi, saskaņā ar kuriem, jāuzstāda siltumnīca uz zemes. To ievērošana garantē drošu konstrukcijas fiksāciju un novērš problēmas ar ražu.

 

  1. Siltumnīcas montāža bez pamatiem. Kas jāievēro?

    Uzreiz jāpiemin, ka vieglās polikarbonāta siltumnīcas uzstādīšana bez pamata ir piemērota tikai sezonālai izmantošanai. Tiem, kam patīk vākt ražu cauru gadu, šāds siltumnīcas tips nav piemērots. Galvenais šādas uzstādīšanas trūkums ir ievērojams siltuma zudums, kas var sasniegt līdz 10%. Tādēļ šāda veida uzstādīšana piemērota pavasara-vasaras-rudens sezonai, jo galvenais un vienīgais siltuma enerģijas avots ir saule. Otrais mīnuss ir barjeras trūkums starp augsni un zemi, kas ļauj brīvi iekļūt konstrukcijā grauzējiem un kukaiņiem, un nodarīt kaitējumu augiem. Siltumnīcu „Dačnaja-Trjoška”, „Dačnaja-Eko”, „Dačnaja-Strelka” var novietot tieši uz augsnes un pamatiem.

  2. Vai tu zināji?

    Siltumnīcas ar polikarbonāta pārklājumu lieliski uzkrāj enerģiju, tādēļ sezonālai izmantošanai tās nav nepieciešams aprīkot ar apkures sistēmām. Lai atbrīvotos no liekā siltuma, siltumnīcas konstrukcija ir aprīkota ar vēdināmajiem logiem. Liekot plāksni, uzlīmētajai plēvei jāatrodas virspusē. Kad siltumnīca gatava, šo plēvi noņem, jo tā sargā speciālo slāni, kas radīs augiem vajadzīgo vidi, ļaujot iekļūt un izkļūt vajadzīgā spektra starojumam. Sabojājot plēves kārtiņu, zudīs arī materiāla labās īpašības. Jāizvēlas siltumnīca, kuras polikarbonāta biezums ir vismaz 4 mm. Plānāks polikarbonāts (3,5 mm) būs mazāk neizturīgs. Iesākam pirms iegādes rūpīgi pārbaudīt kāds izmēr jums ir nepieciešams. Ja nevarat izvēlēties, iesākam dod priekšroku modeļiem, kuram ir pieejami pagarinājumi, lai nākotnē varētu paplašināt platību. Noteikti ir jāpievērš uzmanība kopējas konstrukcijas izskatam. Kāds ir durvju un lūku skaits, kā arī, kādas ir iespējas ierīkot papildus lūkas.

  3. Polikarbonāta siltumnīca ilgi kalpos!

    Polikarbonāta siltumnīcas rāmja salikšana nav sarežģīta, taču darbietilpīga gan, visas mazās skrūvītes un stiprinājumi jāsavieno cieši jo pašas siltumnīcas rāmja daļas veidotas no plāna metāla un slikti saskrūvēta tā noteikti ātri beigs savu eksistenci, taču ar pareizo pieeju domājams polikarbonāta siltumnīca izturēs 15 gadus.

 

    Siltumnīcas priekšrocības!

 

  • Ievērojams laika ietaupījums, jo siltumnīcas uzstādīšana aizņem 2 dienas + pamati;
  • Iespēja veikt visus uzstādīšanas darbus patstāvīgi;
  • Siltumnīcu var neuzjaukt uz ziemas periodu;
  • Ievērojami zemākas izmaksas, kas rodas, iegādājoties celtniecības materiālus, lai izveidotu pamatu;
  • Ir iespēja veikt siltumnīcas montāžu patstāvīgi, bez papildus;
  • Ja gribi izjaukt celtni, demontāžas vienkāršība un samēra ātra;
  • Ja gribi pārvietot siltumnīcu, vairāk auglīga vietā, arī tas ir iespējams.

Ziņas un publikācijas topas sadarbība ar būvniecības namu "Kurši"! Īstie būvmateriāli: www.kursi.lv .

 

Privātmāju Konsultants @user_1012492
https://www.buvbaze.lv/user_1012492/
4 года 8 месяцев 13 дней на портале
Был онлайн 11 августа в 07:51
Строительный поисковик