K SENUKAI PROCENTER – pirmais un lielākais PROfesionālais veikals celtniekiem Новости

K SENUKAI PROCENTER – pirmais un lielākais PROfesionālais veikals celtniekiem

Пятница, 22 марта, 2019

Priekšrocības, ko novērtēs visi celtniecības profesionāļi – 4 stundu preču piegāde, bonusu uzkrājumi par katru pirkumu, lieli apjomi uzreiz, īpašas atlaides un atgriešanas garantija.

Tiekamies jaunā K SENUKAI PROCENTER atklāšanā jau 29. martā Maskavas ielā 418A. No 29. līdz 31. martam atklāšanas svētki - VISAM - 30% atlaide no standarta cenas.

Šis būs lielākais būvniecības preču lielveikals profesionāļiem Latvijā, ņemot vērā gan tā platību, gan piedāvāto preču sortimentu, un tas veidots balstoties uz jaunu konceptu «No pamatiem līdz atslēgai». Esam īpaši padomājuši par individuālu pieeju klientiem, ko nodrošinās liels skaits klientu apkalpošanas speciālistu, kuri strādās ar modernizētām personiskajām ciparu sistēmām. Pēc pirkuma klientiem tiek nodrošināta 4 stundu ekspress piegāde. Preces piegādā paši ražotāji, tādēļ cenas ir īpaši labas, kā arī pieejamas lielā apjomā uzreiz, kas profesionāļiem ir ļoti svarīgi. «PROCENTER» mērķis ir kļūt par pirmo izvēli būvniekiem,» skaidro Marius Šukauskas.

 

 «PROCENTER» kopējā platība sasniedz 12 tūkstošus kvadrātmetrus, no kuriem 5,6 tūkstoši ir iekšējā zona. Pie veikala pieejama ļoti plaša ārzona (drive-in), kur iespējams iebraukt ar auto un iekraut preces lielā apjomā. Papildu jau tā pievilcīgajām cenām «PROCENTER» gan biznesa klientiem, kas specializējas remontdarbu veikšanā, gan privātpersonām – iekšdarbu un āra darbu meistariem, celtniekiem, santehniķiem un elektriķiem, ir radījis pārdomātu klientu lojalitātes programmu. Lojalitātes karte «PROCARD» darbosies kā uzkrājošā bonusu karte pirkumiem, kuru kopsummai mēnesī jāsasniedz vismaz 500 EUR – no ikviena pirkuma tiks uzkrāta 5% summa naudas izteiksmē. Šī programma ir domāta iekšdarbu un āra darbu meistariem, celtniekiem, santehniķiem un elektriķiem ar īpašām «visam - 30%» atlaidēm katra meistara preču grupā. Domājot par saviem pircējiem, ir izveidota atsevišķa klientu programma ar «Atlaižu karti» jauna mājokļa būvniecībai vai dzīvokļa remontam, piedāvājot «visam - 25%», kā arī no aprīļa tiks piedāvāta augstas kvalitātes Ramirent profesionālās tehnikas noma ar īpaši izdevīgiem nosacījumiem. 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик