ELKO Grupa noliktava no jūnija atradīsies blakus lidostai Новости

ELKO Grupa noliktava no jūnija atradīsies blakus lidostai

Пятница, 22 марта, 2019

ELKO Grupas noliktavas telpas no jūnija atradīsies blakus lidostai esošajā biznesa parkā «Lidostas Parks». Uzņēmums noslēdzis līgumu ar biznesa parku attīstītāju SIA Piche par vairāk nekā 7 000 kvadrātmetru lielu noliktavu telpu nomu.

Šajā pavasarī blakus lidostai tiks atvērts jauns biznesa parks ar kopējo platību 23 000 m2. Pēdējā «Lidostas Parka» kārta ir iznomāta ELKO Grupa. Pateicoties šim darījumam «Lidostas Parka» telpas ir pilnībā nokomplektētas.

ELKO Grupa pārstāvji atzīmē, ka līdz šim Latvijas noliktavu telpas bija atdalītas, bet turpmāk tās atradīsies vienuviet. Jaunās telpas būs energoefektīvākas un modernākas, spējot nodrošināt augstākās kvalitātes darba apstākļus.

«Strauji augot un attīstoties biznesa apjomiem Baltijas reģionā, pašlaik strādājam ar vairākām noliktavām dažādās lokācijās. Tas iekšējos procesus padara sarežģītākus, dārgākus un lēnākus. Pāreja uz modernu un kvalitatīvu noliktavu ir loģisks nākamais solis, lai uzlabotu klientu servisu un apmierinātu tuvākajos gados pieaugošā biznesa apjoma prasības,» informē Baltijas produktu un tirdzniecības direktors Mārtiņš Pavlovskis.

AS «ELKO Grupa» ir dibināta 1993. gadā un pašlaik ir Baltijā lielākais IT produktu, sadzīves elektronikas un risinājumu izplatītājs Centrālajā un Austrumeiropā. Savus pakalpojumus uzņēmums piedāvā vairāk nekā 30 valstīs Eiropā un Centrālajā Āzijā mazumtirgotājiem, datortehnikas ražotājiem un citiem uzņēmumiem. Kompānijas apgrozījums 2017. gadā sasniedzis 1,6 miljardus ASV dolāru.

Uzņēmums SIA Piche ir reģistrēts 2005. gadā un tā apgrozījums 2017. gadā sasniedzis 8 miljonus eiro. Uzņēmums tuvākajā laikā plāno attīstīt vēl vairākus biznesa parkus lidostas tuvumā ar kopējo platību 50 000 m2.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик