Labiekārto parkus ar Laukumi.lv Актуальные советы

Labiekārto parkus ar Laukumi.lv

Пятница, 8 марта, 2019

Labiekārto parkus ar “Inter-Play”
Tuvojoties pavasarim, pilsētu parki paliek arvien piepildītāki ar cilvēku dunu un bērnu smiekliem. Parki ir vieta, kur cilvēki pulcējas ārpus telpām un bauda svaigu gaisu labiekārtotā vidē. Un ir būtiski rūpēties par to, lai parkos ir viss nepiecašamais kvalitatīva brīvā laika pavadīšanai – soli, galdi, piknika vietas, izklaides vieta bērniem, atkritumu urnas, utt. 


Iespējams rodas jautājums, kāpēc sabiedrībai nepieciešams ieguldīt līdzekļus parku labiekārtošanai? Viens no iemesliem ir saglabāt īpašuma vērtību. Pētījumi liecina, ka kvalitatīvi parki ceļ māju vērtību šajos rajonos. Nekustamā īpašuma tendences liecina, ka māju cenas piepilsētās turpina samazināties straujāk nekā pašās pilsētās. Ieguldījumi mūsu parku labiekārtošanā varētu būt ļoti labs līdzeklis, lai novērstu mājokļu cenu tālāku samazināšanos.Mēs, Laukumi.lv,  jau līdz šim esam piedāvājuši dažāda veida, krāsu, dizaina un materiāla parku un pilsētu furnitūru. Nepārtraukti augot un attīstoties, šogad mēs esam uzsākuši lielisku sadarbību ar poļu uzņēmumu “Inter-Play”, kas ražo īpaši piemeklētu, kvalitatīvu un estētiski pievilcīgu parka furnitūru. “Inter-Play’ klāstā ir parka soli, galdi, parka mēbeļu komplekti, atkritumu urnas, velosipēdu novietnes un puķu podi. Ražotājs izmanto kvalitatīvu materiālu, lai parka mēbeles izskatītos ne tikai pievilcīgi, bet arī kalpošanas ilgums būtu gana liels.

Piedāvātajā klāstā ir pieejamas gan koka, gan betona un arī tērauda mēbeles. Lielākoties koka furnitūra ir pieejama sarkankoka un tīkkoka krāsās, bet ir pieejamas arī dažādas krāsu alternatīvas. Savukārt parka mēbeles, kas ir ražotas no pulēta betona, vizuāli izskatās ļoti gaumīgi un ir izturīgas pret vandālismu. Kas attiecas uz dizainu, tad tas ir piemeklēts visām gaumēm. Plašā klāstā ir gan klasiki parka soli un galdi, gan arī origināli dizainētas un nestandarta formām veidodas mēbeles, kā piemēram, galds uz kura ir iebūvēts šaha laukums.
Parki ir atklāta un brīvi pieejama telpa ikvienam, kas palīdz uzlabot ekonomisko situāciju pilsētā vai reģionā. Turpinot uzturēt un labiekārtot mūsu pašreizējo apkaimi un reģionālos parkus, mēs varam padarīt pilsētvidi ne tikai estētiski pievilcīgāku, bet arī veicināt tūrismu un pilsētas viesu pieaugumu.   

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 лет 14 дней на портале
Был онлайн 24 ноября в 15:22
Строительный поисковик