Pēc rekonstrukcijas darbu atsāks Новости

Pēc rekonstrukcijas darbu atsāks "Maxima XX" veikals Valmierā

Пятница, 14 декабря, 2018

 Mazumtirgotājs "Maxima Latvija" šodien pēc rekonstrukcijas atklās veikalu "Maxima XX" Valmierā, Georga Apiņa ielā 10a, kura pārveidē ieguldīti gandrīz trīs miljoni eiro, aģentūru LETA informēja "Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Veikala atklāšanā piedalīsies "Maxima Latvija" valdes loceklis Jānis Vanags un Valmieras Domes priekšsēdētāja vietnieks Ričards Gailums.

"Maxima XX" veikala rekonstrukcija Valmierā ir daļa no "Maxima Latvija" šā gada investīciju programmas ar mērķi uzlabot klientu iepirkšanās pieredzi, kopumā investējot vairāk nekā 23 miljonus eiro.

Programmas ietvaros šogad kopumā bija plānots rekonstruēti 15 veikalus gan Rīgā, gan reģionos, kā arī atvērti vismaz piecus jaunus dažāda formāta veikalus visā Latvijā, tostarp "Maxima Express" veikalus.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Maxima Latvija" apgrozījums pērn bija 723,054 miljoni eiro, kas ir par 4,2% vairāk nekā 2016.gadā, bet kompānijas peļņa palielinājās par 93,9%, sasniedzot 23,224 miljonus eiro.

"Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada 29.novembrī. Kompānijas pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" pilnībā pieder Nīderlandē reģistrētajai kompānijai "Lincoln Land Erste B.V". Uzņēmuma veikalu tīklu veido četru formātu 159 tirdzniecības vietas - pieci "Maxima XXX", 24 "Maxima XX", 127 "Maxima X" un trīs "Maxima Express".

Источник: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик