Новости

"Maxima Latvija" atklās trīs jaunus veikalus Rīgā

Вторник, 6 ноября, 2018

Mazumtirgotājs "Maxima Latvija" atklās jaunu "Maxima XX" veikalu un divus mazāka formāta "Maxima" veikalus Rīgā, aģentūru LETA informēja "Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Plānots, ka 15.novembrī atklās "Maxima XX", kas atradīsies Kurzemes prospekta 141, Imantā, un "Maxima X" veikalu Nometņu ielā 29b, Āgenskalnā. Savukārt trešo mazā formāta veikalu atvērs Lidoņu ielā 3, Iļģuciemā.

Veikalu tīkla paplašināšanas laikā veikta gan jaunu ēku būvniecība, gan esošo ēku fasādes atjaunošana, tirdzniecības zāles un palīgtelpu izbūve un iekārtošana atbilstoši mūsdienīgas iepirkšanās un darba vides prasībām. Vienlaikus "Maxima Latvija" attīstīta pašapkalpošanās kasu tīklu un pilnveido klientu apkalpošanas sistēma.

Savukārt katra veikala ieguldītās investīcijas Dupate-Ugule aģentūrai LETA patlaban neatklāja.

Jau ziņots, ka "Maxima Latvija" šogad īsteno investīciju programmu ar mērķi uzlabot klientu iepirkšanās pieredzi, kopumā investējot vairāk nekā 23 miljonus eiro. Programmā līdz gada beigām kopumā rekonstruēs 15 veikalus gan Rīgā, gan reģionos, kā arī atvērs vismaz piecus jaunus dažāda formāta veikalus visā Latvijā, tostarp, "Maxima Express".

"Maxima Latvija" apgrozījums pērn bija 723,054 miljoni eiro, kas ir par 4,2% vairāk nekā 2016.gadā, bet kompānijas peļņa palielinājās par 93,9%, sasniedzot 23,224 miljonus eiro.

"Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada 29.novembrī. Kompānijas pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" pilnībā pieder Nīderlandē reģistrētajai kompānijai "Lincoln Land Erste B.V". Uzņēmuma veikalu tīklu veido četru formātu 158 tirdzniecības vietas - pieci "Maxima XXX", 24 "Maxima XX", 127 "Maxima X" un divi "Maxima Express".

Источник: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 16 дней на портале
Был онлайн 11 часов назад
Строительный поисковик