Izcili gludas grīdas ar ThermoWhite! Строительство

Izcili gludas grīdas ar ThermoWhite!

Пятница, 16 ноября, 2018

ThermoWhite ir bezšuvju grīdu un skaņas izolācijas materiāls - izstrādātājs Austrija.

Pateicoties materiāla ieklāšanas īpašībām tiek panākta monolīta siltumizolācijas kārta bez šuvēm, neveidojot aukstuma un skaņas tiltiņus. Kā saistviela tiek izmantots minerāl materiāls, ko pirms 20 gadiem izgudrojis un patentējis ThermoWhite uzņēmuma dibinātājs Alois Edler.


ThermoWhite sistēma ir sertificēta un atbilst Eiropas un Latvijas standartiem un normatīviem.
Tā ir videi draudzīga, kuras izgatavošanā tiek izmantoti otrreiz pārstrādātie materiāli – putupolistirola atgriezumi. 


Mūsu Termo White ®  Compound  ir augstas kvalitātes minerālvielu maisījums, kas kā saistviela nodrošina siltuma un trieciena skaņas izolāciju. Pateicoties Thermowhite sastāvdaļām un īpašajam, augstas kvalitātes sastāvam, granulu bumbiņas optimāli tiek sasaistītas/savienotas, lai jūs varētu strādāt ar zemu saistvielu un ūdens saturu. Tas nodrošina kvalitatīvu rezutātu ar augstu izturību, veidojot labu siltuma un trieciena skaņas izolāciju un veicina ātru žūšanu.ThermoWhite materiāliem ir lieliskas siltumizolācijas īpašības, kuras tiek panāktas pateicoties materiāla iestrādāšanas tehnoloģijai.Lai kvalitatīvi izveidotu nākamos slāņus virs siltumizolācijas, ThermoWhite ir viss piemērotākais, jo veido izlīdzinošu kārtu bez šuvēm, kas dod garantiju, ka Estrich betona klons tiks ieklāts vienmērīgā biezumā, tādējādi samazinot risku plaisu rašanos tajā.

ThermoWhite ir īpaši piemērots objektos, kur ir nelīdzena pamatne priekš siltumizolācijas izveides. ThermoWhite bezšuvju siltumizolācija ir iepūšama līdz pat 50 centimetru biezai kārtai un vairāk, tādējādi būs pa spēkam izlidzināt pat visnelīdzenākās grīdas.
Iegūsti izcili gludas grīdas taupot laiku kopā ar Thermowhite. Dienā spējam iestrādāt līdz pat ~800m2* ( atkarīgs no telpu plānojuma un nepieciešamā biezuma ) 




Vairāk informācijas www.thermowhite.lv 
Kā arī info@thermowhite.lv 

Arvils Agejevs @user_5914254
Projektu vadītājs @ Thermowhite Baltic & Scandinavia
5 лет 6 месяцев 25 дней на портале
Был онлайн 15 февраля в 10:16
Строительный поисковик