Dzīvokļu siltināšanas komplekts Строительство

Dzīvokļu siltināšanas komplekts

Четверг, 27 сентября, 2018



Kingspan siltumizolācija sadarbībā ar Penosil piedāvā "Dzīvokļu siltināšanas komplektu".
Bieži ir situācija, ka siltināšana no ārpuses nav iespējama - kultūrvēsturiskās ēkas, dzīvokļi mājās, kuras tuvākajā laikā nesiltinās, vasarnīcas, kur fasāde jau apdarīta un nav paredzēts veikt apjomīgus siltināšanas darbus, atsevišķas stūra istabas, kurās ir auksti un citās telpās, kur nav siltuma komforts.

Pieredze rāda, ka šādi siltinot, telpās iespējams panākt par 3 - 5 grādu augstāku temperatūru, kā arī novērst tādas problēmas kā vēja caurpūšanu, pelējumu (tas pirms uzstādīšanas jānoņem) un aukstumu.

Kingspan Therma TW56 Anselmi ir 4 cm bieza loksnes, kas sastāv no 3 cm biezas PIR (poliizocianurāta) siltumizolācijas, kam pielīmēts 9 mm ģipškartons. Materiāls ir gandrīz divreiz efektīvāks par vati, tāpēc iespējams uzstādīt uz pusi plānāku slāni. Risinājumam nav nepieciešams atsevišķs karkass un tvaika izolācija. 
Kingspan Kooltherm K5 - fenolisko putu apmetuma fasādes siltumizolācija ar zemu siltumvadītspēju, lambda tikai 0.020 W/mK, augustu ugunsdrošību un zemu ūdens tvaika pretestību (mitrums var tikt cauri). Plānās 20 mm loksnes ideāli iespējams izmantot logu ailēs, pēc tam tās apstrādājot ar sietu, līmjavu un špakteli.

Penosil SpeedFix Construction līmes putas, kas paredzētas lokšņu līmēšanai un šuvju hermetizēšanai.
Penosil Window&Door Elastic Foam - elastīgas montāžas putas logiem un durvīm.

Šo visu iespējams iegādāties visos Būvniecības Nama "Kurši" veikalos, kur šī gada septembrī un oktobrī pieejamas akcijas cenas.

Sīkāk www.kingspanizolacija.lv

Reinis Neļķe @reinis_nelke
Kingspan Insulation pārdošanas vadītājs Latvijā
5 лет 6 месяцев 1 день на портале
Был онлайн 27 марта в 17:15
Строительный поисковик