Balso internetā! Palīdzi iegūt simpātiju balvu inženieriem, arhitektiem, tehhologam, būvuzraugiem! Новости

Balso internetā! Palīdzi iegūt simpātiju balvu inženieriem, arhitektiem, tehhologam, būvuzraugiem!

Пятница, 10 августа, 2018

Noslēgusies pretendentu pieteikšana  Būvindustrijas lielajai balvai.

Tie, kas vēlējās pateikt paldies kolēģiem vai sadarbības partneriem par darbu un atzinuši, ka šie profesionāļi pelnījuši nozares augstāko apbalvojumu valstī, savu ir paveikuši. Tagad sāk strādāt vērtētāji.  

 

Apbalvošanas ceremonijā tiek sumināti visi pieteiktie kategorijā “Mūža ieguldījums  būvindustrijā”. Bet kuri no pieteiktajiem kategorijā “Gada inženieris /arhitekts” ar papildus nominācijām  “Gada tehnologs”, “Gada būvuzraugs”, “Gada jaunais inženieris” un “Gada jaunais arhitekts” saņems “Pamatakmeni”?

To uzzināsim apbalvošanas ceremonijā 5. septembrī.  Bet šobrīd - 10. un 13. augustā vērtētāji ar pretendentiem tiekas klātienē.

Kamēr vērtētāji izdara savu izvēli, sabiedrība var izdarīt savējo.

Balvai pieteikto saraksts un balsošana: http://lielabalva.lv/ balsosana/

 

Ikviens var balsot par pretendentiem, lai palīdzētu noskaidrot, kurš no viņiem iegūs simpātiju balvu. Balsot varat vienreiz dienā līdz 20. augustam. 

 

Būvindustrijas lielās balvas ceremoniju organizē nevalstiskas organizācijas izdotais žurnāls “ Būvinženieris” un Latvijas Būvinženieru savienība sadarbībā ar citām būvindustrijas profesionālajām nevalstiskajām organizācijām.

 

Būvindustrijas lielā balva 2018. gadā notiek pateicoties ģenerālsponsoram SIA “BAUROC”, sponsoriem: SIA „Knauf”, SIA “Peri”, AS “Būvuzņēmums Restaurators”, SIA “Paroc”, SIA “Skonto būve”, SIA “Saint – Gobain celtniecības produkti” un atbalstītājiem: SIA “RERE GRUPA”, SIA „Sakret”, „Ramirent Baltic” AS Rīgas filiāle, SIA “CMB”, SIA “Doka Latvia”, mediju partneriem: abc.lv, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, “Būvinženieris.

 

Vairāk informācijas: www.lielabalva.lv

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 лет 10 месяцев 12 дней на портале
Был онлайн 25 августа в 12:04
Строительный поисковик