Hardex Baltic ekspozīcijas zāles atklāšana Новости

Hardex Baltic ekspozīcijas zāles atklāšana

Четверг, 26 июля, 2018

Rīgā atver Baltijā lielāko celtniecības un apdares instrumentu ekspozīcijas zāli

27. jūlijā Rīgā, Klijānu ielā 8, tiek atvērta iespaidīgākā Baltijas valstīs celtniecības un apdares instrumentu un to piederumu “showroom” jeb ekspozīcijas zāle. Tajā180 m2 platībā apskatei un izmēģināšanai tiks piedāvāti vairāk kā 2 000 dažādu instrumentu, bez kā savu ikdienu nespēj iedomāties būvniecības un apdares darbu veicēji un tur ir viss nepieciešamaisgan amatieriem, gan nozares profesionāļiem.

Ekspozīcijas zāles koncepcijas autors, Hardex Baltic vadītājs Normunds Feldbegs uzsver: “Sarunās ar mūsu pircējiem, esam sapratuši, cik svarīgi ir praktiski demonstrēt būvniecības un apdares instrumentu iespējas, to dažādo pielietojumu un kopšanu. Tādēļ ekspozīcijas zālē tiks organizētas arī īpašas apmācības par instrumentu un aksesuāru pielietošanu, kā arī jaunāko izstrādājumu iespēju demonstrējumi.“

Jānorāda, ka pie ekspozīcijas zāles ir ieveidota arī īpaša praktisko testu un treniņu telpa, kurā apdares darbu meistari var izmēģināt un apgūt prasmes dažādu krāsošanas iekārtu pielietošanā.

Uzņēmums HARDEX Baltic ir viens no vadošajiem savas jomas uzņēmumiem, kas Latvijas un Baltijas valstu tirgū ir vairāk kā 10 gadus un gan profesionāļiem, gan amatieriem ir labi pazīstams ar savām preču zīmēm- HARDY working tools, SCLEY, KÜSSNER un GRÖNE, nodrošinot pilnu produkcijas klāstu visa veida būvniecības, remonta un apdares darbiem.

Nora Nīgale @nora_n
https://www.buvbaze.lv/nora_n/
6 лет 1 месяц 16 дней на портале
Был онлайн 17 октября в 13:11
Строительный поисковик