PADOMI: Aizsargājošas krāsas, kas izturēs vides ietekmes pārbaudi Актуальные советы

PADOMI: Aizsargājošas krāsas, kas izturēs vides ietekmes pārbaudi

Понедельник, 25 сентября, 2017

Virsmām, kas ir pakļautas karstumam, tvaikam, mitrumam un spraigai ģimenes dzīvei, sagatavojām īpaši vietas, kur nepieciešams izvēlēties izturīgu krāsu klāstu.

Viegli tīrāma krāsa bērnistabām

Viegli tīrāma krāsa bērnistabām

Mēs saprotam, ka bērna radošuma izpausmes veicina jautrību un dažreiz arī rada nekārtību. Mūsu viegli tīrāmās krāsas ir izturīgas pret sitieniem un skrāpējumiem, tas var mazgāt, berzt un slaucīt.

Ja sienas ir kļuvušas par daļu no radošā procesa vai vienkārši nepieciešams "atsvaidzināt", var ātri uzlabot to izskatu. Ir krāsas ir izstrādātas, lai ilgstoši aizsargātu mājokli, samazinot ekoloģisko ietekmi uz vidi un uzlabojot planētas ekosistēmu.

Tīrākas un drošākas virtuves virsmas

Mūsu krāsa virtuvēm samazina baktēriju izplatību un rada stingru un izturīgu virsmu, kas ir arī elastīga.

Pārplūstošas mērces, verdoši makaroni, tvaicēti dārzeņi un dažreiz kāds piededzis grauzdiņš – mēs visi esam to piedzīvojuši. Kad plāno virtuves remontu, ņem vērā, ka virtuve nepārtraukti ir paaugstinātas spriedzes zona! Virtuvēm paredzētā krāsa samazina baktēriju izplatību un rada izturīgu un noturīgu virsmu, kas ir elastīga pret ikdienas izaicinājumiem.

Līstēm paredzēta krāsa ar aizsardzību pret putekļiem

Mūsu putekļus atgrūdošā krāsa aizsargā līstes.

Kamēr sienas un griesti izturēs laika pārbaudi, visdrīzāk, ka grīdlīstes neizspruks cauri sveikā. Tā kā līstes atrodas zemu, tās tiks sabuktētas un nobrāztas, kā arī uzkrās putekļus. Izmantojiet aizsargājošo krāsu, kas padarīs izturīgākas pret skrāpējumiem. 

Vannas istabu krāsa ar aizsardzību pret pelējumu un mitrumu

Vannas istabu krāsa ar aizsardzību pret pelējumu un mitrumu

Vannas istaba vienmēr ir pakļauta lielam mitrumam, jo tu apmeklē dušu no rīta, vakarā vanno bērnus un baudi ilgas, atslābinošas vannošanās stundas brīvdienās. Lai novērstu sienu bojājumus, jaizvēlas vannas istabas krāsas, kas ir radītas aizsardzībai pret mitrumu un tvaiku. 

Papildu aizsardzība ārsienām

Mūsu ārtelpu krāsu klāsts novērš lobīšanos jebkuros laikapstākļos, gan karstumā, gan aukstumā.

Mājokļa ārpuses aizsardzība ir tikpat svarīga. Ārsienām ir jāiztur visi iespējamie laikapstākļu uzliktie pārbaudījumi. Ārtelpu krāsas novērš lobīšanos jebkuros laikapstākļos, gan karstumā, gan aukstumā. Tāpēc krāsu izvēle ir īpaši svarīga, un nav vērts uz to ekonomēt.

Источник: sadolin.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 23 дня на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик

Подборка товаров по теме