PADOMI: Jauni paņēmieni dabas noskaņas radīšanai Актуальные советы

PADOMI: Jauni paņēmieni dabas noskaņas radīšanai

Среда, 13 сентября, 2017

Maigajās dabas krāsās ir kaut kas nomierinošs. Augu apburošie zaļie toņi, koka šokolādes brūnie un akmens drūmi pelēkie toņi. Lai padarītu šīs klasiskās nokrāsas svaigākas, dažreiz nepieciešams tikai izteiksmīgas krāsas pieskāriens.

Tāpēc seko mūsu ieteikumiem un atdzīvini savu interjeru, radot kontrastu starp dabīgiem toņiem un drosmīgām krāsām. Šī efekta skaistums slēpjas neparedzamajā – esi drosmīgs un eksperimentē!

Strādā ar dabīgiem materiāliem savā mājoklī

Kontrasts starp vēsām un mierīgām dabas krāsām un spilgtiem un izteiksmīgiem toņiem.

Dabiskie materiāli, piemēram, akmens un koks, lieliski rada āra noskaņu. Taču, lai viss būtu mūsdienīgi, radi kontrastu starp to vēsajām un nomierinošajām krāsām un spilgtiem un izteiksmīgiem toņiem.

Kāpēc gan nenokrāsot pusi no pelēcīgas koka sienas elektriski zilā krāsā, kas izskatās daļēji pēc laukiem, daļēji pēc pilsētas? Vai arī iedegt ar akmeņiem apliktu ugunskuru ar apdedzināti oranžu un smaragdzaļu krāsu toni? Papildiniet ar krāsainām mūsdienīgam mēbelēm, kas izgatavotas no dabīgiem materiāliem, lai attēls būtu pilnīgs. Tā ir eklektiska elegance.

No atjaunojamiem materiāliem, piemēram, koka, korķa un vilnas, izgatavotas mēbeles un piederumi rada ideālu fonu izteiksmīgai krāsu paletei un ir draudzīgi videi.

Radi kontrastu starp klasiku un mūsdienām

Papildini tīras, baltas virtuves sienas ar drosmīgu laima krāsas akcentu

Nav nekā neitrālāka par pilnībā baltu virtuvi. Tā ir tīra un dzidra, uz tās sterilajam sienām izceļas Tavs pagatavotais ēdiens un pasniegtie dzērieni. Taču uzmanies, lai tā neizskatās pārāk vēsa un nopietna, uzkrāso tajā spilgtu un pārsteidzošu toni, piemēram, laima zaļo krāsu. Šāds krāsas akcents atdzīvina telpu un apvieno klasiski baltu izskatu ar mūsdienīgu zaļās krāsas stilu.

Svarīgs padoms. Mūsu noturīgā virtuves krāsa garantēs, ka Tavs krāsojums iztur laika pārbaudi, radot mazāk darba Tev un labvēlīgāku ietekmi uz vidi.

Izmanto dabīgas izcelsmes istabas piederumus

Dažreiz tās tiek dēvētas par tonālajām shēmām, jo tiek uzklāti dažādi vienas krāsas toņi.

Pilnvērtīgi izmanto savus dabīgas izcelsmes istabas piederumus, novietojot tos pie pievilcīgām sienām. Veclaicīgs koka galds lieliski izceļas blakus piesātināti zaļai sienai – atgādinot par tā dabīgo izcelsmi un vienlaikus piešķirot mūsdienīgu izskatu. Telpaugi ¨atdzīvojas¨, novietojot tos pie svītrainas sienas, kur tie demonstrē zaļo toņu spektru, vai arī pie sienas, kas sadalīta divos izteiktos krāsu blokos.

Daba uz dabas

Izmanto divus dabas toņus, lai radītu kaut ko aizraujošu. Mūsdienīgs tirkīza un olīvu zaļās krāsas sajaukums rada unikālu jaunu izskatu.

Ir viegli apvienot divas dabīgas krāsas jaunos un aizraujošos veidos. Radi nomierinošu lasītavu, nokrāsojot sienas maigā olīvzaļā tonī, taču pievieno mūsdienīgu akcentu ar spilgtāku tirkīza joslu. Divas krāsas lieliski darbojas kopā, taču rada arī savstarpēju kontrastu, lai šī telpa nekļūdīgi būtu tikai Tava.

Svarīgs padoms. Rūpīgi izvēlētām krāsām un dabas iedvesmotiem piederumiem var būt labvēlīga ietekme uz Tevi un Tavu mājokli. Lai radītu labvēlīgu ietekmi uz mūsu planētu, izvēlies mūsu ūdens bāzes krāsas svaigākai atmosfērai, kas ir labāka apkārtējai videi.

Ja pēc krāsošanas pāri palikusi krāsa, esi radošs un pievieno vēl vairāk personisku akcentu savam mājoklim.

Источник: sadolin.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик

Подборка товаров по теме