Intervija ar reģistrētam kompānijām BuvBaze.lv

Intervija ar reģistrētam kompānijām BuvBaze.lv

Otrdiena, 9 maijā, 2017

Šodien gribētos vērst uzmanību kompānijam, kurus mēs esam nolēmuši Jums prezentēt tuvāko menēšu laikā. Ka Jūs jau esat ievērojuši, gandrīz katru nedēļu mums portālā parādas kompāniju video intervijas, kompānijas profilā BuvBaze.lv, youtube, facebookā, portālā, iegūstot no 1000 skatījumu. Kāda ir ideja kompāniju prezentēšanai? Kāpēc tieši šīs kompānijas? Un kāpēc šiem kompānijam atbildības sajūta ir daudz augstāka?

Sāksim no sākuma. Kāpēc tieši ar šīm kompānijam mēs gribam Jūs iepazīstināt. Pirmkārt -tie ir uzņēmumi, reģistrēti portālā BuvBaze.lv. Otrkārt – tie ir tie uzņēmumi, kas ir publiski atbildīgi pret klientiem, tie parāda sevi būvniecības izstadēs un dod publiskās intervijas.

Mēs ka būvniecības portāls, galvenokārt esam ieienteresēti iepazistināt Jūs ar kompānijam, uzņēmejiem, un sava darba speciālistiem, kuri ir gatavi uzņemties publisko atbildību, neslēpties aiz kompānijas nosaukumiem, kuri dzīvo bez dzīvās komunikācijas (piemēram – interneta – veikali). Publiskā atbildība vienmēr palielina izredzes apzinīgai atbildībai un respektablo problēmu risināšanai.

Tuvākajā laikā tiek publicēti vēl citu kompāniju video intervijas, kurus būs iespējams aplūkot vienā no trim avotiem:
1. https://www.youtube.com/channel/UCAzwaD4a8i2-tfnNSKaX7pA

2. https://www.buvbaze.lv/lv/articles/video/

3. https://www.facebook.com/buvbaze.lv

Bet tagad Jūs varat iepazīties ar tiem kompāniju intervijām, kuri tika jau publicēti: