Tuvojas lielais notikums - Būvindustrijas lielās balvas  “Pamatakmens” pasniegšanas ceremonija Ziņas

Tuvojas lielais notikums - Būvindustrijas lielās balvas “Pamatakmens” pasniegšanas ceremonija

Otrdiena, 25 jūlijā, 2017

Vēl tikai līdz šā gada 3. augustam iespējams pieteikt pretendentus Būvindustrijas lielajai balvai, tā sakot paldies tiem kolēģiem vai sadarbības partneriem, kuri pelnījuši nozares augstāko apbalvojumu valstī.
Pretendentus balvai var pieteikt kategorijās: „Mūža ieguldījums būvindustrijā” un „Gada inženieris/arhitekts”, kas iekļauj nominācijas "Gada inženieris", "Gada arhitekts", "Gada jaunais arhitekts", "Gada jaunais inženieris”.

Jānis Palamarčuks, Būvniecības valsts kontroles biroja Kontroles departamenta direktora vietnieks, valsts galvenais būvinspektors: “Būvindustrijas lielā balva ir nozīmīgs būvniecības nozares notikums, kas mudina profesionāļus savā ikdienas darbā tiekties pēc kvalitātes un radīt ilgtspējīgus projektus. Godinot un motivējot labākos būvniecības nozares pārstāvjus, tiek veicināta ne tikai profesionālā izaugsme un uzlabota darba kvalitāte, bet arī iedzīvināta vīzija par drošām būvēm Latvijā.”

Leonīds Jākobsons, Būvmateriālu ražotāju asociācijas izpilddirektors: “Būvindustrijas lielā balva ir unikāla ar to, ka tai pieteic gan tos, kas vēlas apliecināt savu varēšanu un izmantot šo novērtējumu, kā tramplīnu izaugsmei nākotnē, gan tie, kuri par darbu būvniecībā, bieži vien mūža garumā, var saņemt valsts un sabiedrības pateicību. Vērtētājiem allaž nav viegli veikt izvēli starp izvirzītajiem pretendentiem, taču esmu pārliecināts, ka vērtētāju plašā pārstāvniecība un profesionalitāte garantē objektīvu pretendentu atlasi.“

Raimonds Eizenšmits, inženierzinātņu doktors, sertificēts būvinženieris, LIKA valdes loceklis: “Ikdienas darbu ritumā ir svarīgi atskatīties uz paveikto un to novērtēt. Būvindustrijas lielā balva ir augstākais nozares profesionāļu vērtējums, kuras saņemšana ir atzinība “vecmeistariem” par mūžā paveikto un arī stimuls tālākai attīstībai jaunajiem inženieriem un arhitektiem. Piedalīšanās vērtēšanā ir gan pagodinājums, gan liela atbildība.”

Aivars Brambis, SIA “Aqua-Brambis” valdes priekšsēdētājs, Latvijas Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas inženieru savienības valde: “Neskatoties uz Latvijas mazajiem ģeogrāfiskajiem izmēriem, mums ir ļoti daudz talantīgu cilvēku, kuru ieguldījums ir Latvijas izaugsmei nozīmīgs. Tam ir jāļauj parādīties. Būvindustrijas lielā balva ir liels pagodinājums talantam un ieguldītajam darbam valstiskā mērogā. Ir patiess prieks, ka būvindustrijā ienāk jaunā paaudze ar "svaigu" domāšanu, un mēs joprojām neaizmirstam arī pieredzējušos seniorus.”

Elmārs Daniševskis, SIA “E. Daniševska birojs” valdes loceklis, Transportbūvju inženieru asociācijas biedrs, ceļu inženieris, satiksmes infrastruktūras plānotājs: “Būvindustrijas lielā balva apliecina būvindustrijas nozares pašcieņu un ceļ balvas saņēmēju pašapziņu. Pretendentu vērtētājiem, savukārt, ir iespēja sajust nozares pulsu un attīstības tendences. Kopumā tas ir punkts uz "i" būvniecības nozares gada norisēm un paveiktajam, izceļot "saulītē" profesionāli spēcīgākās personības.”

BŪVINDUSTRIJAS LIELĀ BALVA 2017 laureātu apbalvošanas ceremonija notiks 2017. gada 4. septembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā.
 BŪVINDUSTRIJAS LIELĀ BALVA 2017 notiek, pateicoties ģenerālsponsoram SIA “Bauroc”, sponsoriem: SIA “Paroc”, SIA „Sakret”, SIA „Knauf”, SIA “Peri”, AS “Būvuzņēmums Restaurators”, atbalstītājiem: SIA “Skonto būve”, TECHNONIKOL, SIA “Saint – Gobain celtniecības produkti” (“Weber”, “Gyproc”, “Isover”), SIA “CMB”,  SIA “Doka Latvia”, SIA „Strabag”, AS “RERE GRUPA”, „Ramirent Baltic“ AS Rīgas filiāle, mediju partneriem:  žurnāls “Būvinženieris”, building.lv, abc.lv, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, nozare.lv, TVNET, radio “Skonto”, RIGATV 24.


E-pasts pieteikumu pieņemšanai un informācijai: bgbalva@gmail.com
Papildus informācija un nolikums - www.buvindustrijaslielabalva.lv 


Organizatoru grupas vārdā:
Mārīte Šperberga, LBS valdes locekle, žurnāla “Būvinženieris” galvenā redaktore
 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē